ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανήλικες Νύφες, Γάμος, Γερμανία, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Νύφη, Πρόσφυγες, Χάικο Μάας,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Γερμανός υπουργός Δικαιοσύνης Χάικο Μάας υποσχέθηκε να καταστείλει το διαρκώς αυξανόμενο πρόβλημα της πολυγαμίας και των γάμων με ανήλικες νύφες, ήθη και έθιμα των προσφύγων, που κουβαλούν μαζί τους όταν μαζικά καταφθάνουν στην χώρα.
«Κανείς από αυτούς που έρχονται σε εμάς δεν έχει το δικαίωμα να βάλει τις πολιτιστικές του ρίζες ή τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις πάνω από τους νόμους μας», δήλωσε στην εφημερίδα Bild ο Μάας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα το πρόβλημα της πολυγαμίας και των γάμων με ανήλικες νύφες από τους μουσουλμάνους πρόσφυγες έχει γίνει αισθητά ορατό στην χώρα, που μόνο μέσα στο 2015 δέχθηκε περισσότερους από 1.1 εκατ. πρόσφυγες, ενώ, παρόλο, που μέσα στο τρέχον έτος ο αριθμός τους μειώνεται, αναμένονται να ταξιδέψουν στην Γερμανία περισσότεροι από 500.000 Σύροι μέσα στο 2016 με σκοπό να ζήσουν με τους συγγενείς τους που ήδη βρίσκονται στη χώρα.






















































