Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σερβία: Πανηγυρική επανεκλογή Βούτσιτς για σκληρά μέτρα!

Σερβία: Πανηγυρική επανεκλογή Βούτσιτς για σκληρά μέτρα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλεξάνταρ Βούτσιτς, Σερβία,

Θριαμβευτής των πρόωρων εκλογών στη Σερβία φαίνεται πως είναι το Προοδευτικό Κόμμα (SNS) του πρωθυπουργού της χώρας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ο οποίος ήθελε να ανανεώσει την εντολή του για να προωθήσει σκληρά μέτρα που θα φέρουν τη Σερβία πιο κοντά στην ΕΕ.

Το SNS, βάσει των αρχικών προβλέψεων του ινστιτούτου Cesid που βασίζονται σε μικρό δείγμα ψήφων, συγκεντρώνει ποσοστό της τάξεως του 56%.

Το ινστιτούτο πάντως προειδοποιεί ότι πρόκειται για προκαταρκτικά αποτελέσματα, τα οποία ενδέχεται να αλλάξουν.

Εφόσον συγκεντρώσει αυτό το ποσοστό, το SNS θα κερδίσει περισσότερες από τις μισές έδρες στο κοινοβούλιο.

Το Σοσιαλιστικό κόμμα του υπουργού εξωτερικών Ίβιτσα Ντάσιτς αναμένεται να παραμείνει δεύτερη κοινοβουλευτική δύναμη με ποσοστό 10,9%.

Ακολουθεί με ποσοστό 7,3% το υπερεθνικιστικό Ριζοσπαστικό Κόμμα του Βόισλαβ Σέσελι, ο οποίος απαλλάχθηκε τον περασμένο μήνα από τις κατηγορίες για διάπραξη εγκλημάτων πολέμου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βελιγράδι: 325.000 διαδηλωτές ζήτησαν δικαιοσύνη – Ο Βούτσιτς «δείχνει» ξένες μυστικές υπηρεσίες

Σύλληψη 31χρονου στη Θεσσαλονίκη για βιασμό και εκδικητική πορνογραφία

Στη Σερβία παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός για το δυστύχημα στο σταθμό τρένου – Στην Ελλάδα;

Ο Νίκος Δένδιας στη Σερβία συμφώνησε με τον Αλεξάνταρ Βούτσιτς ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας

Δένδιας: Στρατηγικής σημασίας η αμυντική σχέση Ελλάδας–Σερβίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr