Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βαλς: Βρισκόμαστε σε πόλεμο και χρειάζεται κινητοποίηση όλων των αρχών

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Γαλλία ζητεί να ενισχυθεί ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας στην Ευρώπη, δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ, ανακοινώνοντας την ανάπτυξη επιπλέον 1.600 αστυνομικών και μελών της χωροφυλακής στη χώρα, μετά τις «σοβαρές επιθέσεις» στις Βρυξέλλες.

«Βρισκόμαστε σε πόλεμο» και «απέναντι σε αυτόν τον πόλεμο, χρειάζεται μια κινητοποίηση όλων των αρχών», δήλωσε παράλληλα ο Γάλλος πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς, έπειτα από έκτακτη σύνοδο της ομάδας διαχείρισης κρίσεων που συγκάλεσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

Παράλληλα ο Καζνέβ  διευκρίνισε ότι αποφασίστηκε να αναπτυχθούν 1.600 επιπλέον αστυνομικοί και μέλη της χωροφυλακής για την ενίσχυση της ασφάλειας στα σύνορα και στα δημόσια μέσα μεταφοράς.

Συνολικά 400 επιπρόσθετοι αστυνομικοί θα ενισχύσουν την ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή του Παρισιού και θα επικεντρωθούν επίσης εκ νέου οι περιπολίες του στρατού στους χώρους των δημόσιων μέσων μεταφοράς, διευκρίνισε επίσης ο υπουργός μετά την έκτακτη αυτή σύνοδο με τον πρόεδρο Ολάντ.

Η χώρα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει μια «εξαιρετικά υψηλή» απειλή για την ασφάλειά της, κατέληξε ο ίδιος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρώσοι πράκτορες «πιέζουν» Βέλγους πολιτικούς και τραπεζίτες να μην «ακουμπήσουν» τα «παγωμένα» ρωσικά δισ.

Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο

Έλληνες της Συρίας στο Στρασβούργο για την Προστασία των Χριστιανών της Ανατολής

Φόρουμ των ΗΠΑ στο Κατάρ για τη διεθνή δύναμη στη Γάζα – Εκτός η Τουρκία

Το Βέλγιο μπλοκάρει δάνειο 210 δισ. ευρώ στην Ουκρανία από τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr