ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Νίκος Δένδιας: «Η Κύπρος δεν κείται μακράν» - Η ελλαδική ΑΟΖ θα φτάσει μέχρι την κυπριακή ΑΟΖ
Ουκρανικά υποβρύχια drone έπληξαν για πρώτη φορά ρωσικό υποβρύχιο – H στιγμή της έκρηξης (βίντεο)
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ανησυχία στο Ισραήλ: Οι ΗΠΑ διαπραγματεύονται την πώληση μαχητικών F-35 στο Κατάρ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεκατέσσερις νεκροί και 43 τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος με λεωφορείο που μετέφερε φοιτητές στη βόρεια Ισπανία.
Στο λεωφορείο επέβαιναν φοιτητές διαφόρων εθνικοτήτων, που συμμετείχαν σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus, αλλά και φοιτητές του πανεπιστημίου της Βαρκελώνης.
Το λεωφορείο που επέστρεφε στη Βαρκελώνη από τη Βαλένθια, προσέκρουσε και ανατράπηκε στον κεντρικό αυτοκινητόδρομο, κατά μήκος της ανατολικής ισπανικής ακτής. Οι σπουδαστές παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις του τελευταίου σαββατοκύριακου του φεστιβάλ “Fallas” που πραγματοποιείται στη Βαλένθια και είναι γνωστό για το θέαμα των πυροτεχνημάτων που προσφέρει.
Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε τοπικό αστυνομικό σταθμό, ενώ τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί άμεσα. Οι περισσότεροι από τους επιβαίνοντες στο λεωφορείο που έχουν τραυματιστεί, δεν έχουν υποστεί τραύματα που να είναι απειλητικά για τη ζωή τους, δήλωσε ο περιφερειακός υπουργός Εσωτερικών.






















































