Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φοιτητές έκραξαν τον Αυστριακό καγκελάριο για το κλείσιμο των συνόρων

Φοιτητές έκραξαν τον Αυστριακό καγκελάριο για το κλείσιμο των συνόρων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φοιτητές της οργάνωσης των Αυστριακών Σοσιαλδημοκρατών, υποδέχτηκαν με σφυρίγματα, πλακάτ και συνθήματα τον Αυστριακό καγκελάριο, Βέρνερ Φάιμαν, αποδοκιμάζοντάς τον για το κλείσιμο των συνόρων σχετικά με το προσφυγικό.

«Βέρνερ, βγες έξω από τη δεξιά γωνία» και «Σφύριγμα τέλους του αγώνα για τον Φάιμαν», έγραφαν τα πλακάτ που κρατούσαν οι διαδηλωτές, με τον καγκελάριο να υπεραμύνεται της πολιτικής του, υποστηρίζοντας ότι «η χώρα δεν μπορεί να δεχθεί όχι εκατομμύρια μετανάστες, αλλά ούτε διακόσιες χιλιάδες».

«Είναι καιρός να αλλάξουμε τον αρχηγό του κόμματος, καθώς η πολιτική του Βέρνερ Φάιμαν δεν έχει πλέον καμία σχέση με τη Σοσιαλδημοκρατία», δήλωσε η πρόεδρος της φοιτητικής οργάνωσης Ραφαέλα Τσέρνιτς.

«Γίνεται λόγος για ανώτατα όρια, για ημερήσια όρια και για τιμές αναφοράς, σαν να μιλάει κανείς για αντικείμενα που ζητούν την εισαγωγή τους, όμως στον ανθρωπισμό δεν υπάρχει κανένα ανώτατο όριο και καμία τιμή αναφοράς», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Levantine Greeks Brief European Parliament on the Plight of Syrian Christians

Έλληνες της Συρίας στο Στρασβούργο για την Προστασία των Χριστιανών της Ανατολής

Το Βέλγιο μπλοκάρει δάνειο 210 δισ. ευρώ στην Ουκρανία από τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια

Οι ΗΠΑ δίνουν εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία και ζητούν να παραδώσει το Ντονμπάς στον Πούτιν

Υπέκυψε ο Ζελένσκι: Δέχεται να μην μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ αν λάβει εγγυήσεις ασφαλείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr