Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ερωτικό σκάνδαλο στο Ισλαμικό Κράτος – Τζιχαντίστρια εκτελέστηκε ως μοιχαλίδα!

Ερωτικό σκάνδαλο στο Ισλαμικό Κράτος – Τζιχαντίστρια εκτελέστηκε ως μοιχαλίδα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσαν με λιθοβολισμό μια τζιχαντίστρια εθελόντρια στη Συρία, καταγόμενη από χώρα της Δύσης, επειδή βρέθηκε ένοχη “μοιχείας”.

Η εκτέλεση της τζιχαντίστρας έγινε στη Ράκα, στην πόλη που το Ισλαμικό Κράτος έχει ανακηρύξει ντε φάκτο πρωτεύουσά του στην κεντρική Συρία.

Σύμφωνα με τοπικές πηγές μέσα από την κατεχόμενη Ράκα, που επικαλείται το ARA News, ο λιθοβολισμός της μοιχαλίδας τζιχαντίστριας έγινε στην κεντρική πλατεία της Ράκα.

“Η γυναίκα ήταν μια δυτική τζιχαντίστρια που είχε ενταχθεί στις γραμμές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος. Το δικαστήριο της Σαρία την έκρινε ένοχη για διάπραξη μοιχείας”.

Η πηγή δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το σκάνδαλο ερωτικής φύσεως που προέκυψε στο “χαλιφάτο” και προφανώς στάθηκε η αιτία να χάσει τη ζωή της η τζιχαντίστρια.

“Λιθοβολήθηκε δημοσίως μέχρι θανάτου, μπροστά σε εκατοντάδες ανθρώπους, στην κεντρική πλατεία της Ράκα”, είπε η πηγή που μίλησε στο ARA News και ήταν αυτόπτης μάρτυρας στην εκτέλεση.

Είναι η πρώτη φορά που το Ισλαμικό Κράτος καταδικάζει σε θάνατο μια τζιχαντίστριά του κατηγορούμενη για μοιχεία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έλληνες της Συρίας στο Στρασβούργο για την Προστασία των Χριστιανών της Ανατολής

Φόρουμ των ΗΠΑ στο Κατάρ για τη διεθνή δύναμη στη Γάζα – Εκτός η Τουρκία

Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον

Ο Νετανιάχου είπε στον Μπάρακ (ΗΠΑ) ότι ο αλ-Σάραα της Δαμασκού ΔΕΝ είναι αξιόπιστος κι ότι ΔΕΝ θέλει τους Τούρκους

Η σφαγή των Εβραίων – Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες – 10χρονη μεταξύ των νεκρών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr