Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιράν: «Παράνομες» οι νέες κυρώσεις των ΗΠΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών του Ιράν κατήγγειλε τη Δευτέρα τις νέες αμερικανικές κυρώσεις που επιβλήθηκαν στην Τεχεράνη εξαιτίας του ιρανικού βαλλιστικού προγράμματος, χαρακτηρίζοντάς τες “παράνομες”, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Insa.

Οι νέες κυρώσεις που ανακοινώθηκαν από την Ουάσινγκτον “είναι παράνομες διότι το βαλλιστικό πρόγραμμα του Ιράν δεν προβλέπει ικανότητα εξοπλισμού με πυρηνικές κεφαλές”, δήλωσε ο Χοσεΐν Τζαμπέρ Ανσαρί.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν χθες την επιβολή νέων κυρώσεων που συνδέονται με το πρόγραμμα βαλλιστικών πυραύλων του Ιράν, μία ημέρα μετά την άρση των διεθνών περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης, με την έναρξη της ισχύος της διεθνούς συμφωνίας ανάμεσα στο Ιράν και τις μεγάλες δυνάμεις.

Πέντε ιρανοί πολίτες και σειρά επιχειρήσεων με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Κίνα προστέθηκαν στην μαύρη λίστα της Ουάσινγκτον, ανακοίνωσε χθες το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

“Όπως έχει δηλώσει κατά το παρελθόν, η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν θα απαντήσει στις προπαγανδιστικές αυτές ενέργειες επιταχύνοντας το βαλλιστικό της πρόγραμμα και ενισχύοντας τις αμυντικές της ικανότητες”, προειδοποίησε ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η σφαγή των Εβραίων – Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες – 10χρονη μεταξύ των νεκρών

Συριακές Αρχές: Ο δράστης της επίθεσης που σκότωσε Αμερικανούς ήταν μέλος των δυνάμεων ασφαλείας

Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ – Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές – Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ

Υπέκυψε ο Ζελένσκι: Δέχεται να μην μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ αν λάβει εγγυήσεις ασφαλείας

Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε γιορτή του Χανουκά στην παραλία Μπόντι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr