Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θίχτηκε ο Ερντογάν που τον συνδέουν με την εκτέλεση Νιμρ αλ Νιμρ

Θίχτηκε ο Ερντογάν που τον συνδέουν με την εκτέλεση Νιμρ αλ Νιμρ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο “Σουλτάνος” Ερντογάν είναι ευέξαπτος και δεν σηκώνει απόψεις σε μέσα μαζικής ενημέρωσης που τον κατηγορούν.

Ενοχλημένη η Τουρκία, κάλεσε τον πρέσβη του Ιράν να απαιτήσει από τα μέσα ενημέρωσης της χώρας του να σταματήσουν αναφορές που συνδέουν την εκτέλεση του σιίτη ιεροκήρυκα Νιμρ αλ-Νιμρ στη Σαουδική Αραβία με την επίσκεψη την περασμένη εβδομάδα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Ριάντ.

«Καταδικάζουμε έντονα την σύνδεση της πρόσφατης επίσκεψης του προέδρου μας στη Σαουδική Αραβία με τις εκτελέσεις που επιδικάστηκαν στη χώρα, σε άρθρα που έχουν εκδοθεί σε μέσα ενημέρωσης τα οποία συνδέονται με επίσημες υπηρεσίες του Ιράν», ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας.

Η τουρκική κυβέρνηση καταδίκασε επίσης και δηλώσεις οι οποίες απέδιδαν άμεσα ευθύνες για τις εκτελέσεις στον Ερντογάν, σημειώνοντας ότι στόχων των εφημερίδων ήταν να δημιουργήσουν μια αρνητική εικόνα για τον πρόεδρο στον λαό του Ιράν.

Στην επίσημη διήμερη επίσκεψή του στη Σαουδική Αραβία, ο Ερντογάν συναντήθηκε με τον βασιλιά Σαλμάν μπιν Αμπντούλ Αζίζ για συνομιλίες που αφορούσαν την κρίση στη Συρία και την συνεργασία των δύο χωρών στον τομέα της ενέργειας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Περίεργο! Τα αμερικανικά ΜΜΕ δεν ασχολήθηκαν με την επίσκεψη Φιντάν στην Ουάσιγκτον

Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: «Μην ξεχνάμε τις ερντογανικες απειλές του τύπου “θα έρθουμε μια νύχτα ξαφνικά”»

Ο Φαραντούρης διαμήνυσε στον Χουλουσί Ακάρ: «Καμία συνεργασία της Ε.Ε. με την Τουρκία στον τομέα της Άμυνας και της Ασφάλειας, εφόσον δεν σέβεται τις κοινές μας αξίες»

Οι ΗΠΑ θέλουν η Συρία να παραγκωνίσει ξένους τζιχαντιστές και να καταστρέψει τα χημικά όπλα πριν από την άρση κυρώσεων

Το AHI καταγγέλλει το τουρκικό θράσος να ζητάνε από τις ΗΠΑ F-35

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr