ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γαλλία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μανουέλ Βαλς, Συρία, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η γαλλική εθνοσυνέλευση ενέκρινε την επέκταση των αεροπορικών επιδρομών στη Συρία έπειτα από σχετική ψηφοφορία.
Ο πρωθυπουργός της χώρας, Μανουέλ Βαλς, σε δηλώσεις του δεσμεύτηκε ότι θα ενταθούν οι προσπάθειες κατά των τρομοκρατών, ενώ προέβλεψε πως η Γαλλία θα πρέπει να ζήσει υπό την απειλή για πολλά χρόνια.
«Οι Γάλλοι πρέπει να προετοιμάζονται για αυτή την απειλή και να έχουν στο νου τους ότι πιθανώς να υπάρξουν νέες επιθέσεις», δήλωσε ο Βαλς.
Την περασμένη Τρίτη από την Ουάσιγκτον ο πρόεδρος της Γαλλίας έπειτα από συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, δήλωσε ότι οι δύο χώρες μοιράζονται από κοινού την αποφασιστικότητα «να πολεμήσουμε την τρομοκρατία. Δε θα καταφέρουν να καταστρέψουν αυτά που έχουμε δομήσει. Η Γαλλία και οι ΗΠΑ είναι μαζί για να απαντήσουν με ενότητα. Στόχος είναι η εξόντωση της οργάνωσης. Αποφασίσαμε να ενισχύσουμε τις επιθέσεις μας σε Συρία και Ιράκ σχετικά με τους στόχους του Ισλαμικού Κράτους».
Πρότεινε, μάλιστα, σαν έκτακτο μέτρο, να κλείσουν τα σύνορα Τουρκίας- Συρίας ώστε να αποτραπεί η εισροή τρομοκρατών στην Ευρώπη.






















































