Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαουδάραβας διπλωμάτης στην Ινδία βασάνιζε και βίαζε δύο υπηρέτριες από το Νεπάλ

Σαουδάραβας διπλωμάτης στην Ινδία βασάνιζε και βίαζε δύο υπηρέτριες από το Νεπάλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δύο γυναίκες ισχυρίζονται ότι βασανίστηκαν, βιάστηκαν και κρατήθηκαν σε καθεστώς δουλείας επί μήνες από έναν Σαουδάραβα διπλωμάτη στην Ινδία.

Οι δύο γυναίκες, 50 και 20 ετών, είχαν αρχικά προσληφθεί από τον Σαουδάραβα διπλωμάτη ως οικιακοί βοηθοί.

“Κρατηθήκαμε για περίπου τρεις με τέσσερις μήνες. Μας βίασαν, μας κράτησαν κλειδωμένες, δεν μας έδιναν τίποτα να φάμε”, κατήγγειλε η μία από τις δύο γυναίκες στο NDTV.

Οι ίδιες ισχυρίζονται ότι προσπάθησαν να αποδράσουν, αλλά τις έπιασαν και τις ξυλοκόπησαν.

Το γεγονός ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν μια νεοπροσληφθείσα οικιακή βοηθός αποφάσισε να φύγει από την υπηρεσία του Σαουδάραβα μόλις είδε τι συνέβαινε στις δύο συναδέλφους της.

Αμέσως επικοινώνησε με μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση, τη Meitei India, η οποία κάλεσε με τη σειρά της την Αστυνομία. Σε διαμαρτυρία προχώρησε και η πρεσβεία του Νεπάλ στην Ινδία.

“Οι δύο γυναίκες αρχικά κρατούνταν σε ένα ξενοδοχείο στη Σαουδική Αραβία και στη συνέχεια τις έφεραν στην Ινδία. Βασανίστηκαν και βιάστηκαν και έχουν εμφανή σημάδια της κακοποίησής τους”, δήλωσε εκπρόσωπος της ΜΚΟ.

Οι αστυνομικές Αρχές όταν αρχικά κλήθηκαν να ερευνήσουν την υπόθεση αγνοούσαν ότι εμπλεκόταν Σαουδάραβας διπλωμάτης.

Όταν ερεύνησαν το σπίτι του, οι ίδιοι οι αστυνομικοί έγιναν μάρτυρες ξυλοδαρμού των δύο γυναικών από το Νεπάλ από δύο γυναίκες από τη Σαουδική Αραβία.

Η υπόθεση βιασμού έχει προχωρήσει, αλλά η Αστυνομία δεν ξέρει κατά πόσο η υπόθεση θα οδηγηθεί σε δικαστήριο, αφού ο Σαουδάραβας έχει διπλωματική ασυλία.

Η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Ινδία ισχυρίζεται ότι οι καταγγελίες είναι ψευδείς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νετανιάχου είπε στον Μπάρακ (ΗΠΑ) ότι ο αλ-Σάραα της Δαμασκού ΔΕΝ είναι αξιόπιστος κι ότι ΔΕΝ θέλει τους Τούρκους

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Μαρία Πολύζου: Ο πατέρας μου με κακοποίησε σεξουαλικά στα 11 – Έκανα απόπειρες αυτοκτονίας (βίντεο)

Ρόδος: Στη φυλακή 55χρονος για τον βιασμό της κόρης του με την οποία απέκτησε και παιδί

Πρώην διευθυντής της Μοσάντ: Ισραηλινοί πράκτορες είναι ενεργοί σε ιρανικό έδαφος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr