ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ρωσίδα Νατάλια Μολχάνοβα, παγκόσμια πρωταθλήτρια ελεύθερης κατάδυσης, εξαφανίστηκε την Κυριακή στη Θάλασσα των Βαλεαρίδων κοντά στο νησί Φορμεντέρα, ενώ πραγματοποιούσε κατάδυση με τον γιο της και φίλους, και εκφράζονται φόβοι ότι είναι νεκρή.
“Είχε καταδυθεί σε βάθος 30 έως 40 μέτρων και ίσως παρασύρθηκε από ισχυρό θαλάσσιο ρεύμα”, αναφέρει σε ανακοίνωση της Διεθνούς Ένωσης Ελευθέρων Καταδύσεων ο γιος της Αλεξέι Μολχάνοφ.
Οι ισπανικές υπηρεσίες διέθεσαν ένα ελικόπτερο, ένα πλοίο και δύτες στις επιχειρήσεις έρευνας που θα συνεχισθούν μέχρι την Κυριακή και εικάζεται ότι το σώμα της βρίσκεται σε μεγάλο βάθος.
Η 53χρονη Νατάλια Μολχάνοβα έχει τις περισσότερες διεθνείς διακρίσεις, 41 παγκόσμια ρεκόρ και 23 νίκες σε παγκόσμια πρωταθλήματα.
Η ικανότητα άπνοιας που διαθέτει φθάνει τα εννέα λεπτά και μπορεί να καταδυθεί με βατραχοπέδιλα σε βάθος 101 μέτρων, ενώ έχει σπάσει τα όρια που παραδοσιακά χωρίζουν τις ανδρικές και τις γυναικείες επιδόσεις.
“Έκανε αυτό που αγαπούσε. Η Νατάλια έχει ένα πάθος για τις ελεύθερες καταδύσεις που καίει τόσο βαθιά μέσα της ώστε να αφιερώσει σ΄αυτό τη ζωή της”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.






















































