ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Άνγκελα Μέρκελ, Γερμανία, Μπούντεσταγκ (Γερμανική Βουλή), Φόλκερ Κάουντερ,

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το γερμανικό κοινοβούλιο (Μπούντεσταγκ) θα εγκρίνει κατά πάσα πιθανότατα την επέκταση της δανειακής σύμβασης προς την Ελλάδα φέρεται να δήλωσε στενός συνεργάτης της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ στην εφημερίδα Βελτ αμ Ζόνταγκ.
Συγκεκριμένα ο Φόλκερ Κάουντερ, ο επικεφαλής των Χριστιανοδημοκρατών στο γερμανικό κοινοβούλιο, σε συνέντευξη του στην γερμανική εφημερίδα που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή είπε ότι “Οι Έλληνες τώρα πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους”.
Σε αποσπάσματα της συνέντευξης που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, ο στενός συνεργάτης της Μέρκελ τονίζεο ότι υπό την προϋπόθεση ότι η Αθήνα θα παρουσιάσει πρώτα τον κατάλογο των μεταρρυθμίσεων που υποσχέθηκε, “μετά, η παράταση του προγράμματος βοήθειας μπορεί να εγκριθεί από τη Μπούντεσταγκ”.
“Η Ελλάδα κατάλαβε επιτέλους ότι δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια απέναντι στην πραγματικότητα”, τόνισε ο Κάουντερ.






















































