ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βουλγαρία, Ισλαμικό Κράτος, Μέση Ανατολή, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Πρόσφυγες, Τζιχαντιστές,

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Βουλγαρία ανησυχεί βαθιά για την αστάθεια στη Μέση Ανατολή και για τις εντάσεις στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να μπορέσει να χειριστεί το προσφυγικό “κύμα”, δήλωσε ο Βούλγαρος υπουργός Άμυνας Νικολάι Νέντσεφ, μετά τη χθεσινή του συνάντηση, στη Σόφια, με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η Βουλγαρία, λόγω της εγγύτητάς της με την Ουκρανία, όπου διεξάγονται συγκρούσεις, αλλά και λόγω της απειλής από το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και τη Συρία, θα πρέπει να αποτελέσει τμήμα της στρατηγικής του ΝΑΤΟ απέναντι στις δύο αυτές προκλήσεις, τις μεγαλύτερες με τις οποίες έχει βρεθεί αντιμέτωπη η Συμμαχία μέχρι στιγμής, σύμφωνα με ανακοίνωση του βουλγαρικού υπουργείου Άμυνας.
Ο γ.γ. του ΝΑΤΟ και ο Βούλγαρος υπουργός Άμυνας συζήτησαν ακόμη θέματα που άπτονται του Σχεδίου Άμεσης Ετοιμότητας της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας και της χρήσης του ως βάση για την ενίσχυση της ικανότητας των μελών της για την αντιμετώπιση κάθε απειλής ασφαλείας.






















































