Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Conference League: Βαριά ήττα για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ 4-1 από την Τσέλσι

Conference League: Βαριά ήττα για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ 4-1 από την Τσέλσι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο,

Βαριά ήττα υπέστη ο Παναθηναϊκός από την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ με 1-4, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Conference League.

Οι Άγγλοι ήταν ανώτεροι απ’ τους παίκτες του «τριφυλλιού» που δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του αγώνα να φανούν ανταγωνιστικοί.

Η Τσέλσι είχε την πρώτη τελική της στο 18’ με το Μούντρικ χωρίς να απειληθεί ο Ντραγκόφσκι, όμως στο 22’ η αντεπίθεση των «μπλε» ήταν σχεδόν τέλεια. Από άμεση επίθεση και πάσα του Ζοάο Φέλιξ με το κεφάλι προς τον Μούντρικ, ο Ουκρανός του «έσπασε» ξανά την μπάλα στον κατάλληλο χρόνο κι ο Πορτογάλος με πλασέ μέσα απ’ τη μικρή περιοχή έκανε το 0-1 για την Τσέλσι.

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε εφιαλτικά για τον Παναθηναϊκό, καθώς η Τσέλσι πάτησε «γκάζι» και τελείωσε το ματς, σημειώνοντας τρία γκολ σε διάστημα 14 λεπτών. Στο 48’ ο Μούντρικ με κεφαλιά από σέντρα του Νέτο έκανε το 0-2, ενώ στο 55’ ο Ζοάο Φέλιξ βρήκε ξανά χώρο έξω απ’ την περιοχή κι εκτέλεσε με την μπάλα να κοντράρει και στον Μαξίμοβιτς και να καταλήγει στα δίχτυα του Ντραγκόφσκι για το 0-3.

Στο 58’ οι «μπλε» κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Μαντσίνι από πάσα του Ζοάο Φέλιξ με το Ενκουκού να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 4-0 και τον κόσμο του Παναθηναϊκού να αποδοκιμάζει τους παίκτες του «τριφυλλιού» για την κάκιστη εικόνα τους.

Ο Παναθηναϊκός το μόνο που κατάφερε ήτα να μειώσει στο 69’ με κοντινό πλασέ του Πελίστρι από ασίστ του Βαγιαννίδη, ενώ στο 86’ λίγο έλειψε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα από λανθασμένο διώξιμο του Ντισασί.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας (60’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Μαντσίνι (60’ Τετέ), Ουναΐ (80’ Μπακασέτας), Πελίστρι (70’ Τζούριτσιτς), Γερεμέγεφ (71’ Σπόραρ).

ΤΣΕΛΣΙ (Έντσο Μαρέσκα): Γιόργκενσεν, Βέιγκα, Μπαντιασίλ, Ντισασί, Κουκουρέγια, Ντιούσμπερι-Χολ (77’ Τσουκουεμέμα), Φερνάντες (71’ Κασαντέι), Ζοάο Φέλιξ, Νέτο (61’ Τζορτζ), Μούντρικ, Ενκουκού (61’ Γκουιού).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Europa League: Σπουδαίο διπλό για τον «Ευρωπαίο» Ολυμπιακό 1-0 τη Μάλμε

Europa League: Απέφυγε τα χειρότερα ο ΠΑΟΚ 2-2 με την Πλζεν

Μπάλντοκ: Υποψία ότι έπασχε από μεγαλοκαρδία – Το εύρημα στην ιατροδικαστική έρευνα

Η Νικολέττα Ράλλη στο ΟΠΑΠ Game Time: Μιλάει για το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και τραγουδάει Queen

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης 90-86

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr