Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός έχασε 84-80 από την Παρί και κατέθεσε ένσταση

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός έχασε 84-80 από την Παρί και κατέθεσε ένσταση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Euroleague, Μπάσκετ, Παναθηναϊκός,

Τα χαμένα επιθετικά ριμπάουντ του δευτέρου ημιχρόνου, αποτελέσαν «πληγή» για τον Παναθηναϊκό στο Παρίσι, εκεί όπου υπέστη την πρώτη εφετινή ήττα του στη Euroleague.

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 84-80 από την «σταχτοπούτα» Παρί, για την 3η αγωνιστική, με τους Γάλλους να καταγράφουν την πρώτη νίκη της Ιστορίας τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και μάλιστα απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο Παναθηναϊκός αποσυντονίστηκε πλήρως στην τρίτη περίοδο όταν οι Γάλλοι κυριάρχησαν στα επιθετικά ριμπάουντ, βρήκαν δεύτερες ευκαιρίες στην επίθεση και αξιοποίησαν όλα τα λάθη του Παναθηναϊκού, ξεφεύγοντας με 60-48 στο 26΄.

Την… παραφωνία των ριμπάουντ συμπλήρωσαν η αστοχία και τα λάθη από τους πρωταθλητές Ευρώπης στο τέταρτο δεκάλεπτο, με το αμφιλεγόμενο φάουλ του Ναν και την τεχνική ποινή που δέχθηκε ο Αταμάν στα 3:42΄ πριν από τη λήξη, να γέρνουν ουσιαστικά την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων (78-68), καθώς ο χρόνος δεν ήταν ικανός για την ανατροπή από τους «πράσινους».

Ο Ματίας Λεσόρ κατέθεσε και την ψυχή του στο παρκέ, τελειώνοντας τον αγώνα με νταμπλ νταμπλ σε πόντους (19) και ριμπάουντ (11), αλλά δεν ήταν αρκετός…

Ο Κέντρικ Ναν τελείωσε τον αγώνα με 16 πόντους, αλλά ήταν άστοχος, ενώ 14 πρόσθεσε ο Λορέντζο Μπράουν, σε μία βραδιά που ο Παναθηναϊκός δεν πήρε βοήθειες από τους Κώστα Σλούκα, Ιωάννη Παπαπέτρου, Ντίνο Μήτογλου και Ομέρ Γιούρτσεβεν.

Από τους Γάλλους, ο Ναδίρ Χίφι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής με 20 πόντους, ενώ στους 16 σταμάτησε ο Τι Τζέι Σορτς και στους 14 ο Κόλιν Μάλκολμ.

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 45-39, 69-59, 84-80

ΠΑΡΙ (Τιάγκο Σπλίτερ): Σορτς 16, Μάλκολμ 14 (3), Χίφι 20 (3), Βαρντ 9 (1), Καβαλιέρ, Σι 2, Ερέρα 3, Χέιζ 6, Γιαντούνεν 6, Ουατάρα 6.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Εργκίν Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Μπράουν 14 (1), Σλούκας 2, Όσμαν 3 (1), Παπαπέτρου, Γκραντ 6, Ναν 16 (2), Λεσόρ 19, Γκριγκόνις 7 (1), Ερνανγκόμεθ 9 (1), Μήτογλου 2, Γιούρτσεβεν 2.

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση στον αγώνα με την Παρί

Ένσταση κατέθεσε ο Παναθηναϊκός, μετά την ήττα του επί γαλλικού εδάφους από την Παρί, που ήταν και η πρώτη μετά από τρεις αγωνιστικές στην εφετινή Euroleague.

Οι «πράσινοι» διαμαρτύρονται για την φάση που ουσιαστικά έκρινε τον αγώνα, όταν στα 3:42΄ πριν από τη λήξη είδαν τον Κέντρικ Ναν να χρεώνεται με αντιαθλητικό φάουλ στον Καβαλίερ, τη στιγμή που ο Εργκίν Αταμάν είχε δεχθεί τεχνική ποινή για διαμαρτυρίες σε φάουλ που δεν είχε δοθεί στον Μήτογλου στην προηγούμενη φάση.

Τα παραπάνω έγειραν την πλάστιγγα προς τη μεριά της Παρί, η οποία ξέφυγε με +10 (78-68) και μπήκε σε τροχιά νίκης.

Από το «τριφύλλι» θεωρούν ότι η φάση έπρεπε να είχε σταματήσει στην τεχνική ποινή του Αταμάν και να μη μετρήσει το αντιαθλητικό του Ναν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Euroleague: Επίδειξη ισχύος από τον Ολυμπιακό, σάρωσε με 89-68 την Αρμάνι Μιλάνο

Το απόλυτο experience από το Πάμε Στοίχημα σε κάθε αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR στο ανανεωμένο ΟΑΚΑ

Euroleague: Έκανε τα εύκολα δύσκολα ο Ολυμπιακός, αλλά νίκησε 74-68 τη Ζαλγκίρις Κάουνας

Euroleague: Με όπλο τα ριμπάουντ ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Μπάγερν 94-79

Προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας η κηδεία του Μπάλντοκ στην Αγγλία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr