Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Kώστας Σλούκας στον ΟΠΑΠ: «Θέλω να πιστεύω ότι εφέτος θα ζήσουμε όλοι μαζί κάτι μεγάλο»

Kώστας Σλούκας στον ΟΠΑΠ: «Θέλω να πιστεύω ότι εφέτος θα ζήσουμε όλοι μαζί κάτι μεγάλο»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο κόσμος στηρίζει την Εθνική Ομάδα μπάσκετ σε κάθε της βήμα, καθώς οι φίλαθλοι συρρέουν κατά χιλιάδες στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν την Επίσημη Αγαπημένη σε όλους τους αγώνες προετοιμασίας που διεξάγονται τον Αύγουστο.

Στη χθεσινή νίκη επί της Γεωργίας με 80-67, ο Κώστας Σλούκας ήταν καθοριστικός με 21 πόντους στον αγώνα, 15 εκ των οποίων ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο. Απόψε, οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη δίνουν τον δυσκολότερο αγώνα στο τουρνουά ΑEGEAN Ακρόπολις με αντίπαλο την Τουρκία και το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Η Εθνική Ομάδα διαρκώς βελτιώνεται, ενώ σε κάθε παιχνίδι, οι παίκτες αφομοιώνουν ολοένα και περισσότερο τη στρατηγική που θέλει να ακολουθήσει ο coach Ιτούδης.

Ο Κώστας Σλούκας, ένας εκ των μακροβιότερων παικτών της Εθνικής μας Ομάδας, μίλησε στην κάμερα του ΟΠΑΠ, ο οποίος είναι Χρυσός Χορηγός της ΕΟΚ, για τους στόχους της Εθνικής ενόψει του Εurobasket, τον Γιάννη Αντετοκούμπο, αλλά και τις ομάδες που θεωρεί ισχυρές αντιπάλους στην τελική φάση της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο.

Δείτε το βίντεο με τις αποκλειστικές δηλώσεις του Κώστα Σλούκα:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ: Ευγενία Σαμαρά, Λάμπρος Φισφής και Βασίλης Μαυρογεωργίου γίνονται μέρος της πιο φωτεινής χριστουγεννιάτικης πρωτοβουλίας

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του «Ατελιέ» στο act του οίκου Parthenis powered by ΣΚΡΑΤΣ

ΟΠΑΠ: Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής στην καθημερινότητα όλων

Euroleague: Αυτοκτόνησε ο Ολυμπιακός 99-92 από τη Βαλένθια

Euroleague: «Άλωσε» την Πόλη ο Παναθηναϊκός 81-77 τη Φενέρμπαχτσέ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr