ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία
Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αγροτική εξέγερση στις Βρυξέλλες - Οργισμένοι αγρότες πολιόρκησαν το Ευρωκοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με τρία μετάλλια και ένα ατομικό ρεκόρ επέστρεψε από το διεθνές μίτινγκ «FFN Golden Tour Camille Muffat» της Γαλλίας ο ΟΠΑΠ Champion Απόστολος Χρήστου, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση εν όψει της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ο 25χρονος πρωταθλητής της κολύμβησης κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στα 50 μ. ύπτιο πετυχαίνοντας χρόνο 25.21.
Επίσης, χάρισε δύο χάλκινα μετάλλια στην Εθνική Ομάδα Κολύμβησης, εκ των οποίων ένα στα 100 μ. ύπτιο με χρόνο 53.71, και ένα στα 200 μ. ύπτιο με χρόνο 1.58.58.
Παράλληλα, πέτυχε ατομικό ρεκόρ στα 100 μ. ελεύθερο (48.89) και έγινε ο δεύτερος Έλληνας κολυμβητής με χρόνο κάτω από 49 δευτερόλεπτα.
Με τη σπουδαία επίδοσή του και τα τρία μετάλλια που κέρδισε στα αγωνίσματα του υπτίου, ο Απόστολος Χρήστου αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή της ελληνικής αποστολής.
Οι επόμενοι στόχοι του ΟΠΑΠ Champion είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, καθώς και οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο, όπου θα αγωνιστεί στα 100 μ. ύπτιο και στη σκυταλοδρομία 4×100 μ. ελεύθερο.






















































