Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τουρνουά βόλεϊ στη Ράκα – Στην πόλη που μέχρι το 2017 το Ισλαμικό Κράτος έκοβε κεφάλια

Τουρνουά βόλεϊ στη Ράκα – Στην πόλη που μέχρι το 2017 το Ισλαμικό Κράτος έκοβε κεφάλια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την Πέμπτη άρχισε το τουρνουά βόλεϊ της βορειοανατολικής Συρίας, στα εδάφη που ελέγχονται από τις υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) και συνιστούν τη λεγόμενη Ομοσπονδιακή Δημοκρατική Επικράτεια της Βόρειας Συρίας.

Ο πρώτος αγώνας δόθηκε στη Ράκα, την πόλη που υπήρξε η ντε φάκτο πρωτεύουσα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) και απελευθερώθηκε τον Οκτώβριο του 2017 μετά από τέσσερις μήνες πολιορκίας.

Οι δύο πρώτες ομάδες που αναμετρήθηκαν ήταν η ομάδα της Εσωτερικής Ασφάλειας και η ομάδα Σουχαΐλ της πόλης Ντέιρ αλ Ζουρ.

Ο διοργανωτής του τουρνουά, Νασέρ αλ Άχμεντ, δήλωσε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα NorthPress ότι οι αγώνες θα διαρκέσουν πέντε ημέρες και συμμετέχουν 12 ομάδες.

Η βορειοανατολική Συρία και η Ράκα ιδιαίτερα βίωσαν την άγρια και παράλογη κατοχή του Ισλαμικού Κράτους.

Η ζωή και οι συνήθειες προσπαθούν να ξαναβρούν την κανονικότητά τους μετά από την αποτρόπαια τυραννίδα που σημάδεψε τις ζωές και τις ψυχές των ανθρώπων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας

Levantine Greeks Brief European Parliament on the Plight of Syrian Christians

Έλληνες της Συρίας στο Στρασβούργο για την Προστασία των Χριστιανών της Ανατολής

Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον

Ο Νετανιάχου είπε στον Μπάρακ (ΗΠΑ) ότι ο αλ-Σάραα της Δαμασκού ΔΕΝ είναι αξιόπιστος κι ότι ΔΕΝ θέλει τους Τούρκους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr