ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αναβολή του προγραμματισμένου για την Τρίτη (13/10) το βράδυ (21.45) αγώνα της 3ης αγωνιστικής, Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός, ανακοίνωσε η Euroleague.
Παρά το γεγονός ότι από το πρωί της Τρίτης ήταν γνωστό ότι η γαλλική ομάδα είχε 8 κρούσματα κορωνοϊού, τα 5 εξ αυτών αφορούσαν παίκτες, εντούτοις η διοργανώτρια αρχή προχώρησε στην αναβολή του αγώνα λίγες ώρες πριν το τζάμπολ.
Οι «πράσινοι» είχαν εκφράσει ανοιχτά τον προβληματισμό τους για τη διεξαγωγή του αγώνα και τελικά η Euroleague αποφάσισε να μην ρισκάρει… έστω και καθυστερημένα.
Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν το ματς θα κριθεί… στα χαρτιά ή αν η EuroLeague θα επιδιώξει τη διεξαγωγή της αναμέτρησης σε μεταγενέστερη ημερομηνία.
Το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο θα είναι αυτό που θα λάβει την τελική απόφαση για την τύχη του αγώνα σε συνάρτηση με τον ειδικό κανονισμό περί Covid-19, αν και σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Euroleague ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πάρει τη νίκη στα… χαρτιά με 20-0.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της EuroLeague, η Βιλερμπάν δεν είχε οκτώ υγιείς αθλητές για να παραταχθεί στο τζάμπολ του ματς, με αποτέλεσμα η υπόθεση να πηγαίνει (και αυτή, όπως και εκείνη της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης που δεν ταξίδεψε στην Ισπανία για τους αγώνες με Μπασκόνια και Βαλένθια) στον αθλητικό δικαστή.






















































