Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Champions League: Και οι ματσάρες επιστρέφουν!

Champions League: Και οι ματσάρες επιστρέφουν!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επιτέλους και πάλι μπάλα υψηλού επιπέδου. Δύο μήνες χωρίς σεντόνι ήταν αρκετοί για τους λάτρεις της στρογγυλής θεάς.

Σε δύο εβδομαδιαίες… δόσεις θα διεξαχθούν τα πρώτα ματς στην φάση των «16» του Champions League. Τα φώτα πέφτουν στην Τιτανομαχία της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπαρτσελόνα.

Οι δύο ομάδες έχουν θέσει πολύ ψηλά τον πήχη, με την κατάκτηση του τροπαίου, ωστόσο, μόνο μία θα συνεχίσει την πορεία της στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο. Η πρώτη «μάχη» φιλοξενείται στο «Νησί», όπου οι «πολίτες» θέλουν να κάνουν το πρώτο… βήμα κόντρα σε ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση.

Την Τρίτη (18/2) το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στην Γερμανία και το Λεβερκούζεν, όπου η τοπική Μπάγερ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν. Η γαλλική ομάδα ολοκλήρωσε επικεφαλής τον 3ο όμιλο της φάσεων των ομίλων, ενώ οι Γερμανοί πήραν την πρόκριση ως δεύτεροι από τον 1ο όμιλο, την τελευταία στιγμή, μετά τη νίκη τους επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ και την ήττα της Σαχτάρ από την Γιουνάιτεντ, στην αυλαία των ομίλων.

Τι θα δούμε σήμερα

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου (21:45)

Μάντσεστερ Σίτι-Μπαρτσελόνα
Μπάγερ Λεβερκούζεν-Παρί Σεν Ζερμέν

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Euroleague: Άλωσε και τη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός (90-88) την Μπαρτσελόνα και παραμένει πρώτος

Champions League: Φωτιά στο γήπεδο της Μάντσεστερ Σίτι λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ (βίντεο)

Euroleague: Καρδιοχτύπησε αλλά νίκησε 90-89 την Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός

Euroleague: Ο Ολυμπιακός «διέλυσε» την Μπαρτσελόνα 95-74

Ολυμπιακός: Πήρε το εισιτήριο για το Final Four 63-59 τη Μπαρτσελόνα και πάει Βερολίνο για την κούπα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr