ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιουσέιν Μπολτ, Στίβος,

















































Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με τον πιο άσχημο τρόπο έκλεισε η «μυθική» καριέρα του Γιουσέιν Μπολτ.
Μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων φιλάθλων, ο Τζαμαϊκανός κορυφαίος σπρίντερ όλων των εποχών, σταμάτησε να τρέχει στα τελευταία μέτρα της σκυταλοδρομίας 4Χ100, λόγω προβλήματος που προέκυψε ενώ ξεκίνησε στο τελευταίο κατοστάρι.
Ο Τζαμαϊκανός δεν έκλεισε όπως θα περίμενε την τεράστια καριέρα του, καθώς στην τελευταία του κούρσα όχι μόνο δεν πανηγύρισε κάποιο μετάλλιο, αλλά δεν κατάφερε ούτε καν να τερματίσει εξαιτίας μυϊκού τραυματισμού που υπέστη.
Σαφώς και η εξέλιξη αυτή δεν αναιρεί τίποτα από αυτά που έχει πετύχει, ωστόσο, θα μείνει στην ιστορία ως μία πολύ άσχημη κατάληξη στο «αντίο» του κορυφαίου σπρίντερ όλων των εποχών από τους στίβους.
Μεγάλη νικήτρια του αγωνίσματος ήταν η «οικοδέσποινα» του παγκοσμίου πρωταθλήματος, Μεγάλη Βρετανία, με τους Χιντζίντου Ούτζα, Άνταμ Τζέμιλι, Ντάνιελ Τάλμποτ και Ναθάνεελ Μίτσελ Μπλέικ με χρόνο 37.47 που είναι και κορυφαία επίδοση για εφέτος. Δεύτερη θέση για τις ΗΠΑ με τους Μάικ Ρότζερς, Τζάστιν Γκάτλιν, Τζέιλεν Μπέικον και Κρίστιαν Κόουλμαν, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Ιαπωνία με τους Σουχέι Τάντα, Σότα Ιιζούκα, Γιοσιχίντε Κιρίγου και Κένζι Φουτζιμίτσου.






















































