ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η Ετενές Ντιρό έδειξε τι θα πει αληθινό Ολυμπιακό πνεύμα», ανάφερε σε ανακοίνωσή της η Διεθνής Ομοσπονδία Στίβου (IAAF) για την αθλήτρια που έκλεψε την παράσταση στα 3.000μ. στιπλ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, στη Βραζιλία.
Η δρομέας από την Αιθιοπία σε ένα μπλέξιμο κι ενώ απέμεναν 1.000 μέτρα για τον τερματισμό, έχασε το ένα της παπούτσι και δεν μπορούσε να το ξαναβάλει με αποτέλεσμα να το πετάξει και να βγάλει και την κάλτσα της συνεχίζοντας ξυπόλυτη ως τον τερματισμό.
Η εικόνα της (με το ένα πόδι εντελώς γυμνό) ήταν συγκλονιστική και ξεσήκωσε το Ολυμπιακό Στάδιο που την αποθέωνε με την Ντιρό να καταλαμβάνει την 7η θέση και να καταρρέει μόλις πέρασε τη γραμμή του τερματισμού.
Ούτε η θέση ούτε ο χρόνος που έκανε της έδιναν την πρόκριση για τον τελικό και γι’ αυτό ξέσπασε σε κλάματα, ωστόσο η Ομοσπονδία της Αιθιοπίας κατέθεσε ένσταση η οποία έγινε αποδεκτή και έτσι η γενναία Ντιρό θα αγωνιστεί στον τελικό.






















































