ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μέσα σε 18 με 24 μήνες από την έκδοση της οικοδομικής άδειας, που αναμένεται σε 60-90 μέρες, κι εφόσον δεν προκύψουν άλλα εμπόδια, η ΑΕΚ αναμένεται να είναι σε θέση να μπει στην «Αγια-Σοφιά», όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο project manager, Δημήτρης Ανδριόπουλος.
Παράλληλα κατέστησε σαφές πως το θέμα της χρηματοδότησης είναι τακτοποιημένο, ενώ τόνισε την ανάγκη να υπάρχει συνεργασία με Περιφέρεια και Δήμο για να γίνουν τα επόμενα βήματα, ενώ πρόσθεσε πως αν δεν υπήρχαν εμπόδια από το Δήμο ή πολιτικές εξελίξεις το έργο θα είχε τελειώσει φέτος το Σεπτέμβριο!
Τέλος, ξεκαθάρισε πως παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στη διαδρομή ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν απογοητεύτηκε ποτέ, αλλά πείσμωσε και είναι αποφασισμένος να δει το όνειρο του νέου γηπέδου της ομάδας να υλοποιείται.






















































