Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στους “4” του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός, 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης

Στους “4” του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός, 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας «σφράγισε», όπως αναμενόταν, ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη.

Οι Πειραιώτες, οι οποίοι είχαν ουσιαστικά «κλειδώσει» μία θέση στους «4» της διοργάνωσης, μετά το 5-0 του πρώτου αγωνα, έβγαλαν την… υποχρέωση, παίρνοντας ισοπαλία 1-1 από τους Αρκάδες την Τετάρτη, στον επαναληπτικό των δύο ομάδων που διεξήχθη στο «Θ. Κολοκοτρώνης»

Παρά το καλό ξεκίνημα των ερυθρόλευκων στο ματς, οι οποίοι σημειωτέον αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, οι γηπεδούχοι κόντρα στη ροή του αγώνα πήραν το προβάδισμα.

Στο 20ο λεπτό ο Ιγκλέσιας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες, οι οποίοι σκόραραν και πάλι στο 44′, με το τέρμα τους να ακυρώνεται λανθασμένα ως οφσάιντ από τον επόπτη, καθώς ο σκόρερ, Γιάννου καλυπτόταν.

Χαρακτηριστικό του πρώτου μέρους πάντως ήταν τα δυνατά μαρκαρίσματα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Ευαγγέλου να δείξει 6 κίτρινες κάρτες, την ώρα που θα μπορούσε κάλλιστα να είχε αποβάλει τον νεαρό Τσιμίκα του Ολυμπιακού, ο οποίος σταμάτησε αντικανονικά σε τρεις περιπτώσεις τον Μάσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως η ομάδα του Σίλβα απάντησε με όμορφη κεφαλιά του Ντα Κόστα (54’) και παρά το γεγονός ότι δεν βρήκε ρυθμό δεν απειλήθηκε από την ομάδα του Τερεζόπουλου, παίρνοντας έτσι την πρόκριση στους «4», χάρη φυσικά στην… προίκα (5-0) της από το πρώτο ματς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οικογενειακή υπόθεση το pre-game show του Πάμε Στοίχημα football party by Gazzetta με Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και Mc Daddy

Πρωταθλητής Ελλάδας για 48η φορά ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του επί της ΑΕΚ με 1-0

O Κωνσταντίνος Βασάλος στο ΟΠΑΠ Game Time: Ο Καραγκούνης, η έκκληση στη Χρηστίδου και το Celebrity Crush

Euroleague: Πρώτος και καλύτερος ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη με 99-93 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Μοναδικό pre-game show με Νίκο Βαμβακούλα, Γιώργο Μανίκα και Δημήτρη Μάρκο για τα ντέρμπι των playoffs – Ιστορίες από τα αποδυτήρια με παπούτσια, σαμπουάν και… παρατσούκλια στο Πάμε Στοίχημα Football Party by Gazzetta

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr