Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιρανή συνελήφθη επειδή έγινε χριστιανή – Της έσπασαν τα πλευρά

Ιρανή συνελήφθη επειδή έγινε χριστιανή – Της έσπασαν τα πλευρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Αστυνομία της Ισλαμικής Δημοκρατίας (Ιράν) συνέλαβε μια 41χρονη χριστιανή και πτυχιούχο Νομικής, η οποία φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της κράτησής της.

Η Γαζάλ Μαρζμπάν (Ghazal Marzban) συνελήφθη στην Τεχεράνη και αργότερα μεταφέρθηκε στη γυναικεία πτέρυγα της φυλακής Εβίν, όπου παραμένει έγκλειστη υπό ασαφές νομικό καθεστώς.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό «Hengaw» για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, το Επαναστατικό Δικαστήριο της Τεχεράνης την έχει κατηγορήσει για «προπαγάνδα κατά της Ισλαμικής Δημοκρατίας» και «αφαίρεση του χιτζάμπ».

Κατά τη σύλληψή της, οι δυνάμεις ασφαλείας φέρονται να τραυμάτισαν βίαια τη Μαρζμπάν στα πλευρά της.

Η έκταση της τρέχουσας ιατρικής της κατάστασης παραμένει άγνωστη, καθώς οι Αρχές δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα καμία πληροφορία σχετικά με την πρόσβασή της σε ιατρική περίθαλψη.

Αυτή η υπόθεση εγείρει αυξανόμενες ανησυχίες για τη μεταχείριση των θρησκευτικών μειονοτήτων στο Ιράν.

Ενώ η χώρα αναγνωρίζει τους χριστιανούς ως θρησκευτική μειονότητα, οι Αρχές διώκουν βίαια τους ανθρώπους που αλλαξοπιστούν από το Ισλάμ στον Χριστιανισμό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έλληνες της Συρίας στο Στρασβούργο για την Προστασία των Χριστιανών της Ανατολής

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στο πλευρό της Κυπριακής Δημοκρατίας

Σερβία: Σλαβο-ορθόδοξοι υποκριτές θεολόγοι κατά Οικ. Πατριαρχείου και γεωπολιτικής

Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ – Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές – Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ

Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε γιορτή του Χανουκά στην παραλία Μπόντι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr