Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προσκύνησαν τον Ερντογάν οι ψευτομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής – Εξευτέλισαν την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Προσκύνησαν τον Ερντογάν οι ψευτομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής – Εξευτέλισαν την κυβέρνηση Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεκτοί από τον ψυχασθενή Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έγιναν την Τρίτη 8/10 οι δυο γενίτσαροι ψευτομουφτήδες, της Ξάνθης και της Κομοτηνής, οι οποίοι βρέθηκαν στην Τουρκία όπου παρέστησαν στη θρησκευτική τελετή για την μνήμη των θυμάτων της ισραηλινής επιχείρησης στη Γάζα.

Ο Ιμπραχίμ Σερίφ, ψευτομουφτής Κομοτηνής και ο Μουσταφά Τραμπά από τη Ξάνθη στη φωτογραφία από τη συνάντηση τον Τούρκο πρόεδρο στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, οι γενίτσαροι απατεώνες ψευτομουφτήδες κάθισαν δεξιά και αριστερά από τον Τούρκο πρόεδρο.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ακόμη, πέρα από τον Τούρκο πρόεδρο, ο γενίτσαρος Κούρδος υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, ο Τούρκος υπουργός υπουργός Παιδείας και αξιωματούχοι της ισλαμιστικής τουρκικής κυβέρνησης.

Μετά τη συνάντηση δεν έγιναν δηλώσεις.

Συγχρόνως υπήρξε μπαράζ δημοσιευμάτων στον τουρκικό Τύπο για την δήθεν «παραβίαση δικαιωμάτων της μειονότητας» και το «κλείσιμο μειονοτικών σχολείων στην Θράκη».

Να σημειωθεί ότι οι δύο ψευτομουφτήδες διαπράττουν αντιποίηση Αρχής, διότι ο μουφτής είναι δικαστής, ιεροδικαστής για την ακρίβεια, δεν είναι ιερωμένος και κανένας απατεώνας γενίτσαρος δεν μπορεί να παριστάνει τον δικαστή.

Η φωτογραφία είναι ισχυρή απόδειξη ότι το ισλαμιστικό καθεστώς της Άγκυρας έχει τον Μητσοτάκη και την εκσυγχρονιστική αυλή του για την «πλάκα» τους, οι δε τουρκόφρονες Έλληνες μουσουλμάνοι γενίτσαροι τελούν απροκάλυπτα στην υπηρεσία ξένης δύναμης.

Αυτοί οι προκλητικοί εξευτελισμοί εάν είχαν συμβεί επί διακυβέρνησης Τσίπρα όλος ο πατριδοκάπηλος θίασος των μακεδονοκάπηλων τζάμπα μπατριωτών θα ούρλιαζε από δήθεν «αγανάκτηση».

Επί Μητσοτάκη, όπως διαπιστώνουμε, «κοτούλες» όλοι οι «μπατριώτες» της φακής, έτοιμα για προσκύνημα στον ψευτοσουλτάνο τα πατριδοκάπηλα γιουσουφάκια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Να μην γίνει ο Λίβανος νέα Γάζα» – Εκνευρισμός στον Λευκό Οίκο, όσο το Ισραήλ δεν αποκαλύπτει το σχέδιο επίθεσης στο Ιράν

50.000 πρόσφυγες από τον Λίβανο αναμένονται στο συριακό Κουρδιστάν (AANES)

Η φιλοϊρανική Ισλαμική Αντίσταση στο Ιράκ ανέλαβε την ευθύνη για τέσσερις επιθέσεις με ντρόουν στο Ισραήλ

Οι Τούρκοι έχτισαν στην Αλβανία το μεγαλύτερο τζαμί στα Βαλκάνια – Θα το εγκαινιάσει την Πέμπτη ο Ερντογάν – Τούρκος ο ιμάμης

Εθνοϊσλαμιστικά και νεο-οθωμανικά δηλητηριώδη ψέματα από τον Μεχμέτ Μετινέρ – Με τοξικό βλέμμα στραμμένο στην Ελλάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr