Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νικόλας Φαραντούρης: «Ο ΥΕΘΑ Δένδιας έσωσε την τιμή της ελληνικής κυβέρνησης»

Νικόλας Φαραντούρης: «Ο ΥΕΘΑ Δένδιας έσωσε την τιμή της ελληνικής κυβέρνησης»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Νικόλας Φαραντούρης, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, δήλωσε στο ΝΕΤ24 ότι, όπως πληροφορήθηκε, την προηγούμενη εβδομάδα, στη Βαρσοβία, στο πλαίσιο του Συμβουλίου Υπουργών Άμυνας και Ασφαλείας, ο ΥΕΘΑ Δένδιας έσωσε την τιμή της ελληνικής κυβέρνησης.

Σημείωσε πως μέχρι τότε δεν είχε ακούσει κανέναν αξιωματούχο να δηλώσει ότι η Τουρκία δεν έχει καμία δουλειά στο τραπέζι των συζητήσεων για την αρχιτεκτονική ασφάλειας και άμυνας.

Εξέφρασε τη χαρά του που ο ΥΕΘΑ το είπε.

Ο κ. Φαραντούρης τόνισε ότι δεν έχει πρόβλημα να λέει πράγματα, καθώς χρειάζεται εθνική γραμμή από όλους, την κυβέρνηση, τους ευρωβουλευτές και όλους τους Έλληνες αξιωματούχους.

Κατέληξε λέγοντας ότι δεν μπορούν να χαριεντίζονται με τους Τούρκους τη στιγμή που αμφισβητούν τα σύνορα της Ευρώπης, αν πιστεύουν ότι τα ελληνικά σύνορα είναι και σύνορα της Ευρώπης.

Ο Νικόλας Φαραντούρης δήλωσε:

«[…] Μαθαίνω, ότι την προηγούμενη βδομάδα, πάλι στη Βαρσοβία, στο πλαίσιο του Συμβουλίου Υπουργών Άμυνας και Ασφαλείας, ο ΥΕΘΑ Δένδιας έσωσε την τιμή της ελληνικής κυβέρνησης.

»Διότι μέχρι τότε δεν είχα ακούσει και κανέναν αξιωματούχο να γυρίσει και να πει:

»”Δεν έχει καμία δουλειά η Τουρκία στο τραπέζι των συζητήσεων για την αρχιτεκτονική ασφάλειας και άμυνας”.

»Χαίρομαι λοιπόν που το είπε. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να λέω πράγματα, διότι χρειάζεται εθνική γραμμή, όλοι μας, και η κυβέρνηση και οι ευρωβουλευτές και όλοι οι Έλληνες αξιωματούχοι.

»Δεν μπορούμε να χαριεντιζόμαστε με τους Τούρκους, τη στιγμή που αμφισβητούν τα σύνορα της Ευρώπης, αν πιστεύουμε ότι τα ελληνικά σύνορα είναι και σύνορα της Ευρώπης. […]»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: «Οι ένοπλοι πολίτες υπήρξαν διαχρονικά το θεμέλιο της Ελευθερίας»

Πολίτες-Οπλίτες – Από την αρχαία Ελλάδα στο σήμερα: Η Ελλάδα θωρακίζεται με 150.000 εκπαιδευμένους πολίτες

Νίκος Δένδιας: «Για να επιβιώσει η Ελλάδα πρέπει να τα αλλάξουμε όλα»

Ο Νίκος Δένδιας στη θεία λειτουργία για τον Πάπα Φραγκίσκο – Η ελληνική τιμή στον καθεδρικό Αγίου Διονυσίου

ΣΥΡΙΖΑ: «Η παραδοχή Κυρανάκη επιβεβαιώνει την διασύνδεση ΝΔ με Ομάδα Αλήθειας και Blue Skies»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...