Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δεν θα δώσει 13ο και 14ο μισθό, αλλά σχεδιάζει νέα πλήγματα στους δημοσίους υπαλλήλους

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δεν θα δώσει 13ο και 14ο μισθό, αλλά σχεδιάζει νέα πλήγματα στους δημοσίους υπαλλήλους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Ο αλησμόνητος ως υπουργός της διαθεσιμότητας και σημερινός απονομιμοποιημένος πρωθυπουργός, επισκέφτηκε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών», σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργείο Εσωτερικών.

«Έξι χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, θα μπορούσε τουλάχιστον, από τα θηριώδη υπερπλεονάσματα που δημιούργησε με την έμμεση φορολογία η κυβέρνησή του ή έστω από την απαραίτητη φορολόγηση των αδιανόητων υπερκερδών των καρτέλ που εξέθρεψε, να αναγγείλει, ως οφείλει, την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στους δημοσίους υπαλλήλους σύμφωνα με την κοστολογημένη, και από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία», σημειώνει η Κουμουνδούρου.

«Ο πρωθυπουργός όμως της χώρας, της οποίας οι πολίτες έφτασαν επί των ημερών του να έχουν τη μικρότερη αγοραστική δύναμη από τους 27 της Ευρώπης, έχει άλλα σχέδια» υπογραμμίζει.

«Προαναγγέλλει ερωτηματολόγια προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος του νεοφιλελεύθερου λαϊκισμού σε βάρος των δημοσίων υπαλλήλων, καθώς έχει βάλει στο μάτι στην επικείμενη συνταγματική αναθεώρηση να τους πλήξει ακόμα περισσότερο», αναφέρει και συνεχίζει:

«Δεν βρήκε δε, ούτε μία κουβέντα για την τοπική αυτοδιοίκηση που στενάζει από την ιδεοληψία και τον συγκεντρωτισμό του επιτελικού κράτους που σκαρφίστηκε. Περιορίστηκε πάλι σε “ψηφιακές υποσχέσεις του front desk” την ώρα που στο back office το Δημόσιο επί ΝΔ καταρρέει στους βασικούς του τομείς».

«Τέλος, οι βόλτες στα υπουργεία και οι φωτογραφίσεις μετά τον ανασχηματισμό-φιάσκο, δεν μπορούν να μεταθέσουν την ημερομηνία λήξης της κυβέρνησής του, η οποία είναι κοντά», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Φαραντούρης διαμήνυσε στον Χουλουσί Ακάρ: «Καμία συνεργασία της Ε.Ε. με την Τουρκία στον τομέα της Άμυνας και της Ασφάλειας, εφόσον δεν σέβεται τις κοινές μας αξίες»

Φάμελλος για 25η Μαρτίου: «Μια ισχυρή πατρίδα απαιτεί ισχυρή κοινωνία»

Ο ρόλος του φιλελληνισμού στην Επανάσταση του 1821

Ο Φαραντούρης αποκάλυψε ότι η Ούρσουλα της ΕΕ (δηλ. η Γερμανία) βάζει «πονηρά» την Τουρκία στα ευρωπαϊκά εξοπλιστικά

Το μήνυμα Φαραντούρη στην Γαλλία για το μέλλον της Ευρώπης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Τι είναι ο αριστερός εθνικισμός ή σοσιαλπατριωτισμός
Leftist Nationalism (ή αριστερός εθνικισμός) είναι μια πολιτική ιδεολογία που συνδυάζει τον εθνικισμό με αριστερές,...