Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αρίστος Δοξιάδης: Παραιτήθηκε από υφυπουργός Ανάπτυξης μετά τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ

Αρίστος Δοξιάδης: Παραιτήθηκε από υφυπουργός Ανάπτυξης μετά τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την παραίτησή του από υφυπουργός Ανάπτυξης ανακοίνωσε με ανάρτησή του ο Αρίστος Δοξιάδης, δυο μέρες μετά τον ανασχηματισμό, μετά τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ ότι διετέλεσε εκπρόσωπος εταιρείας που καταδικάστηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για καρτέλ στον χώρο του ξενόγλωσσου βιβλίου χρεώνοντας τους Έλληνες πολίτες με 10 εκατομμύρια ευρώ.

Η παραίτησή του κ. Δοξιάδη έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και αναμένεται η αντικατάστασή του τις επόμενες ημέρες.

Στην ανάρτηση του ο κ. Δοξιάδης αναφέρει:

«Αποφάσισα να παραιτηθώ

»Ο ανήθικος πόλεμος που εξαπέλυσε εναντίον μου η αντιπολίτευση, με ανυπόστατες επιθέσεις ήδη από την πρώτη μέρα της ορκομωσίας μου στην κυβέρνηση, με προσγείωσε απότομα στη σκληρή πολιτική πραγματικότητα.

»Σε όσους με κατηγόρησαν για την υπόθεση της εταιρίας ΑΠΟΛΛΩΝ απαντώ ότι έχω δικαστεί και αθωωθεί από ποινικό δικαστήριο το 2013, που με απάλλαξε ρητά από κάθε κατηγορία που σχετίζεται με όσα σήμερα μου καταλογίζει η αντιπολίτευση.

»Προσθέτω ότι από τη στιγμή που τελείωσε το δικαστήριο, δεν είχα καμία όχληση από καμία Αρχή, παρόλο που άλλαξαν τόσες κυβερνήσεις. Συνεπώς άνθρακες ο θησαυρός.

»Επειδή δεν θέλω να σπαταλήσω τη ζωή μου σε τέτοιες διαμάχες, αποφάσισα να παραιτηθώ από τη θέση του Υφυπουργού Έρευνας και Καινοτομίας, τόσο για λόγους προσωπικής ηρεμίας όσο και για λόγους προστασίας της κυβέρνησης και του χαρτοφυλακίου που έχω αναλάβει από ένα κυνήγι μαγισσών.

»Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό για την τιμητική του πρόταση για αυτό το χαρτοφυλάκιο που είναι τόσο σημαντικό για το μέλλον. Λυπάμαι που η πολιτική τοξικότητα αποτρέπει τους ενεργούς πολίτες από το να συμβάλλουν στις συλλογικές προσπάθειες για την πρόοδο».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: «Η πατρίδα οδηγείται στα βράχια»

Βελόπουλος: Ο Μητσοτάκης είναι ο τελευταίος που δικαιούται να ομιλεί περί δημοκρατίας

Παραιτήθηκε ο Αρίστος Δοξιάδης

ΠΑΣΟΚ: Οι μικρομεσαίοι γύρισαν την πλάτη στη ΝΔ – Ο εκλεκτός του Μητσοτάκη, Γ. Μπρατάκος, έχασε στις εκλογές των επιμελητηρίων

Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ για Αρίστο Δοξιάδη: Χρέωσε με 10 εκατ. ευρώ τους Έλληνες πολίτες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Τι είναι ο αριστερός εθνικισμός ή σοσιαλπατριωτισμός
Leftist Nationalism (ή αριστερός εθνικισμός) είναι μια πολιτική ιδεολογία που συνδυάζει τον εθνικισμό με αριστερές,...