ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Κατευθυνόμαστε προς την έξοδο, γιατί μέχρι τώρα όπως έχω πει, το μόνο που κάναμε ήταν οι συμφωνίες εισόδου σε μνημόνια. Τώρα πάμε για συμφωνία εξόδου από το μνημόνιο» τόνισε η Σοφία Βούλτεψη σε χαιρετισμό της στη γενική συνέλευση της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακών Εφημερίδων αφού όπως υπογράμμισε τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ σύμφωνα με τα ποία για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια η χώρα μας έχει… ανάπτυξη.
«Ναι, δεν το έχει δει ο κόσμος ακόμη, όμως έχει πολύ μεγάλη σημασία σε αυτή τη φάση για τους ξένους να εμφανίζουμε θετικούς αριθμούς σε ό,τι αφορά την οικονομία μας. Διότι όταν εμφανίζεις θετικούς αριθμούς, σημαίνει ότι θα φανεί αυτό και στην πράξη, δηλαδή στην κοινωνία και στον κόσμο της εργασίας» επεσήμανε με ιδιαίτερη έμφαση η κυβερνητική εκπρόσωπος.
«Το γεγονός ότι είχαμε για πρώτη φορά ανάπτυξη το πρώτο τρίμηνο μετά από έξι χρόνια ύφεσης, την ίδια ώρα που η Γερμανία παρουσιάζει μικρότερη ανάπτυξη από εμάς και η Ιταλία παρουσίασε ύφεση, συρρίκνωση του ΑΕΠ της, ενώ σε εμάς εμφανίστηκε αύξηση του ΑΕΠ, αυτό σημαίνει ότι έχουμε όλα τα στοιχεία μπροστά μας για να βγούμε από την περιπέτεια» κατέληξε η Σοφία Βούλτεψη.























































