Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Γεραπετρίτης στο Κατάρ συζήτησε με τον σεΐχη Μοχάμεντ την επόμενη ημέρα στη Μέση Ανατολή

Ο Γεραπετρίτης στο Κατάρ συζήτησε με τον σεΐχη Μοχάμεντ την επόμενη ημέρα στη Μέση Ανατολή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης μετέβη την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στη Ντόχα του Κατάρ, όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν μπιν Τζασίμ Αλ Θάνι.

Το υπουργείο Εξωτερικών, σε ανάρτησή του στο «Χ», έγραψε:

«Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Γ. Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ, Α.Ε. Σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν Αλ-Θάνι.

»Οι συνομιλίες επικεντρώθηκαν στις διμερείς σχέσεις, την επόμενη ημέρα στη Μέση Ανατολή, την εκεχειρία στη Γάζα και τον Λίβανο, καθώς και στις εξελίξεις στη Συρία».

Σημειώνεται ότι σύμμαχοί μας στον Κόλπο είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ). Το Κατάρ είναι σύμμαχος της Τουρκίας.

Τη Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου, ο Γιώργος Γεραπετρίτης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Ισραήλ, όπου θα έχει συνάντηση με τον Ισραηλινό υπουργό Εξωτερικών Γιδεών Σαάρ.

Ακολούθως, θα μεταβεί στη Ραμάλα, όπου θα συναντηθεί με τον Παλαιστίνιο πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών Μοχάμαντ Μουστάφα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών θα έχει, επίσης, συνάντηση με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο Γ’.

Την Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου, ο κ. Γεραπετρίτης θα επισκεφθεί την Ιορδανία, όπου θα γίνει δεκτός από τον Βασιλιά Αμπντάλα Β’ και θα έχει συνάντηση με τον Ιορδανό αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών Αϊμάν Σαφάντι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία – Ήττα για την Τουρκία

Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος

Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ σε μυστικές διαβουλεύσεις με Ελλάδα και Κύπρο υπό τη σκιά της αυξανόμενης ισχύος της Τουρκίας

Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή

Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...