Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Νίκος Δένδιας στην Πάτρα συζήτησε για λιμάνι και σιδηρόδρομο, συνάντησε τον Μητροπολίτη, έκοψε την πίτα της ΝΔ

Ο Νίκος Δένδιας στην Πάτρα συζήτησε για λιμάνι και σιδηρόδρομο, συνάντησε τον Μητροπολίτη, έκοψε την πίτα της ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Νίκος Δένδιας την Παρασκευή 10/01/25 συναντήθηκε με τη Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου Αχαΐας και τον πρόεδρο Θοδωρή Λελούδα, οι οποίοι ξεκινούν τώρα τη θητεία τους μετά τις πρόσφατες επιμελητηριακές εκλογές.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν οι προοπτικές του λιμένα Πατρών, η ανάγκη σύνδεσης με το εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο και οι προοπτικές ανάδειξης της Αχαΐας σε τουριστικό προορισμό.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Δένδιας παρέστη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Εκεί, είχε την ευκαιρία να μιλήσει σε φίλους του κόμματος για τις αρχές της συντηρητικής παράταξης, τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα και τη σημαντική μεταρρύθμιση στις Ένοπλες Δυνάμεις, με την «Ατζέντα 2030».

Κατά την επίσκεψή του στην Πάτρα, ο Νίκος Δένδοας είχε επίσης τη χαρά να συναντηθεί με τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο.

Ο Νίκος Δένδιας στα γραφεία της ΔΕΕΠ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας

Η επίσκεψη του Νίκου Δένδια στην Πάτρα ολοκληρώθηκε στα γραφεία της ΔΕΕΠ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, όπου ο πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης, τομεάρχες, μέλη και φίλοι του κόμματος τον ενημέρωσαν για τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες τους με στόχο την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την πορεία υλοποίησης της κυβερνητικής πολιτικής.

Δείτε την ομιλία του Νίκου Δένδια:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: «Υπερήφανοι για τις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων που παρέλασαν σήμερα»

Ο ρόλος του φιλελληνισμού στην Επανάσταση του 1821

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δεν θα δώσει 13ο και 14ο μισθό, αλλά σχεδιάζει νέα πλήγματα στους δημοσίους υπαλλήλους

Ο Νίκος Δένδιας για το πρόγραμμα ΘΩΡΑΞ: Δεδομένα από ραντάρ, εναέρια, επίγεια μέσα, UAVs, παρατηρητήρια κ.α. με Τεχνητή Νοημοσύνη μας προειδοποιούν

Νίκος Δένδιας: «Ημέρα ευθύνης» η 25η Μαρτίου – «Οφείλουμε να αποδειχθούμε αντάξιοι των προγόνων μας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Τι είναι ο αριστερός εθνικισμός ή σοσιαλπατριωτισμός
Leftist Nationalism (ή αριστερός εθνικισμός) είναι μια πολιτική ιδεολογία που συνδυάζει τον εθνικισμό με αριστερές,...