ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Δημήτριος Χούπης, Ηνωμένο Βασίλειο, Νίκος Δένδιας, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

















































Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
Αγροτική εξέγερση στις Βρυξέλλες - Οργισμένοι αγρότες πολιόρκησαν το Ευρωκοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο πλαίσιο της στρατηγικής αμυντικής συνεργασίας της Ελλάδος με το Ηνωμένο Βασίλειο και σε συνέχεια των συναντήσεων του Νίκου Δένδια με Βρετανούς ομολόγους του, αντιπροσωπεία στελεχών του υπουργείου Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου (Fly Away Team), επισκέφτηκε την Ελλάδα προκειμένου συζητήσει τα διδάγματα του πολέμου στην Ουκρανία.
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20/2 στο ΥΠΕΘΑ, στην οποία συμμετείχε και ο ΑΓΕΕΘΑ στρατηγός Δημήτριος Χούπης, έγινε χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων για τα διδάγματα του πολέμου στην Ουκρανία και για την ενσωμάτωσή τους στις πρακτικές διεξαγωγής των σύγχρονων ένοπλων συγκρούσεων.
Η εκδήλωση αποτελεί συνέχεια δράσεων με το Ηνωμένο Βασίλειο και ενισχύει περαιτέρω την πολυδιάστατη αμυντική μας συνεργασία.
























































