Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στα Χανιά ο υπουργός Άμυνας της Γερμανίας λίγο πριν την επιχείρηση «Ασπίδες»

Στα Χανιά ο υπουργός Άμυνας της Γερμανίας λίγο πριν την επιχείρηση «Ασπίδες»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στα Χανιά αφίχθη το βράδυ της Δευτέρας 19/2 ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Μπόρις Πιστόριους συνοδευόμενος από βουλευτή του Γερμανικού κοινοβουλίου και αξιωματούχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, μοναδικός και ουσιαστικός σκοπός της επίσκεψης του επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων της Γερμανίας είναι να εμψυχώσει το πλήρωμα της φρεγάτας Hessen η οποία την Κυριακή 18/2 κατέπλευσε στην ναυτική βάση στο Μαράθι.

Η επίσκεψη του Πιστόριους στην υπερσύγχρονη γερμανική φρεγάτα έγινε νωρίς το πρωί της Τρίτης 20/2.

Η συγκεκριμένη Γερμανική φρεγάτα θα συμμετάσχει στην ναυτική αρμάδα της Ευρώπης που θα πλεύσει στην Ερυθρά θάλασσα στο πλαίσιο απόφασης των υπουργών Εξωτερικών για να διασφαλίσουν τα εμπορικά πλοία έναντι των επιθέσεων από τους Χούτι.

Στη φρεγάτα Hessen επιβαίνουν 240 ναυτικοί, άνδρες και γυναίκες και μία πλήρως εξοπλισμένη ιατρική ομάδα.

Η φρεγάτα Hessen διαθέτει: ναυτικό πυροβόλο τύπου Oto Melara των 76 χιλιοστών

δύο πυροβόλα των 27 χιλιοστών

δύο τριπλούς τορπιλοσωλήνες για τορπίλες τύπου MU90

2 τετραπλούς εκτοξευτές πυραύλων επιφανείας – επιφανείας τύπου Harpoon

δύο πυραυλικά συστήματα εγγύς προστασίας RAM

και σύστημα κάθετης εκτόξευσης (VLS) τύπου Mk.41 με 32 κελιά εκ των οποίων, τα 24 χρησιμοποιούνται για βλήματα επιφανείας – αέρος τύπου SM-2, και τα άλλα οκτώ χρησιμοποιούνται για βλήματα επιφανείας – αέρος τύπου ESSM.

Στην αρμάδα θα συμμετάσχει και η Ελληνική φρεγάτα «Ύδρα» καθώς και σκάφη του πολεμικού ναυτικού από Γαλλία και Ιταλία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

FOX NEWS: Ιρανός αξιωματούχος αποκαλύπτει παγκόσμιο πρόγραμμα δολοφονιών της Τεχεράνης

Γερμανικός Τύπος: Δέκα χρόνια από το «τελεσίγραφο Σόιμπλε» στην Ελλάδα

Ο Νίκος Δένδιας εξήγησε πώς η Κρήτη έχει την εποπτεία της Ανατ. Μεσογείου – «Η Ιστορία είναι το κλειδί»

Ο Νίκος Δένδιας για την «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Πέντε αδιαπέραστα επίπεδα

Γερμανία: «Μπλόκο» από τους «Πράσινους» για δαπάνες 900 δισ. για εξοπλισμούς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Τι είναι ο αριστερός εθνικισμός ή σοσιαλπατριωτισμός
Leftist Nationalism (ή αριστερός εθνικισμός) είναι μια πολιτική ιδεολογία που συνδυάζει τον εθνικισμό με αριστερές,...