ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νότης Μηταράκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

















































Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Βαφτίζουν “προσωπικούς λόγους” παραίτησης του κ. Μηταράκη τις διακοπές του, τη στιγμή που η χώρα καίγεται απ’ άκρη σ’ άκρη», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για την παραίτηση του πρώην υπουργού Πολιτικής Προστασίας.
Η Κουμουνδούρου σημειώνει, μάλιστα, πως «μιας και οι υπουργοί του κ. Μητσοτάκη άρχισαν τις παραιτήσεις για “προσωπικούς λόγους”, σκέφτεται κανείς να αναλάβει τις ευθύνες του για τις εικόνες κατάρρευσης και καταστροφής που ζούμε αυτές τις μέρες;».
Όπως έγινε γνωστό, την παραίτησή του «για προσωπικούς λόγους» υπέβαλε την Παρασκευή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία και έγινε αποδεκτή.
Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός έκανε χθες διακοπές σε σκάφος στην Πάτμο, από όπου και επέστρεψε αργά το απόγευμα στην Αθήνα, τη στιγμή που δίνονται μάχες με τις πυρκαγιές σε όλη τη χώρα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, ο κ. Μηταράκης εμφανιζόταν στο Συντονιστικό Κέντρο όμως φέρεται να έλειπε συγκριμένες ώρες.
Όλα αυτά, σε συνδυασμό με δημοσίευμα του Τύπου που καυτηρίαζε την στάση Μηταράκη, φέρεται να οδήγησαν στην παραίτηση του πρώην υπουργού.























































