ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χρειάζεται άμεσα να εκπονηθεί μελέτη και να κατασκευασθεί εδώ και τώρα ένα μεγάλο και αποτελεσματικό αντιπλημμυρικό έργο που θα προστατεύσει και θα θωρακίσει την περιοχή, πριν θρηνήσουμε θύματα, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Ο κ. Λαφαζάνης επικεφαλής μεγάλου κλιμακίου στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφθηκε το Σάββατο τη βαρύτατα πληγείσα από τις πλημμύρες περιοχή της Παλαιάς Κοκκινιάς (Άγιοι Ανάργυροι), όπου είχε επί τόπου ενημέρωση και τη συζήτηση με τους πληγέντες.
Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έκανε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης την παρακάτω δήλωση:
“Όπως βλέπετε η περιοχή αυτή έχει υποστεί από την πλημμύρα πολύ μεγάλες καταστροφές σε σπίτια, σε μαγαζιά και αυτοκίνητα. Οι καταστροφές σε πολλές περιπτώσεις είναι, μάλιστα, ολοκληρωτικές, με ανθρώπους και οικογένειες να έχουν χάσει πλήρως την περιουσία τους και την επαγγελματική τους δραστηριότητα.
Δυστυχώς, οι τραγωδίες με τις πλημμύρες σε αυτήν την περιοχή δεν είναι συγκυριακό αλλά διαχρονικό φαινόμενο. Η περιοχή της Παλαιάς Κοκκινιάς έχει πληγεί πολλές φορές στο παρελθόν. Οι άνθρωποι εδώ ζουν με τον εφιάλτη των δυνατών βροχοπτώσεων.
Η πολιτική ολιγωρία και η ανευθυνότητα δεν μπορεί να συνεχιστούν άλλο.
Και ασφαλώς χρειάζεται πάραυτα, χωρίς καμία καθυστέρηση, να καταγραφούν τις αμέσως επόμενες μέρες οι ζημιές και να αποζημιωθούν πλήρως, χωρίς γραφειοκρατικούς δαιδάλους, όλοι ανεξαιρέτως οι πληγέντες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει την ερχόμενη βδομάδα το πρόβλημα στη Βουλή”.























































