ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ευάγγελος Αποστολάκης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Το GPS της επικαιρότητας» επισήμανε ότι η Ελλάδα στη κρίση των Ιμίων είχε το επιχειρησιακό πλεονέκτημα.
«Οι θέσεις των πλοίων ήταν τέτοιες που πράγματι είχαμε το επιχειρησιακό πλεονέκτημα γιατί είχαμε κινηθεί γρήγορα, είχαμε πάρει θέσεις αγκιστρώσεως και η θέση του Ελληνικού στόλου ήταν πολύ πλεονεκτική σε σχέση με τον τούρκικο.
»Έχουμε φτάσει αρκετές φορές κοντά σε “νέα Ίμια”.
»Δεν είναι καθόλου δύσκολο να φτάσεις σε μια τέτοια κατάσταση, αν δεν προσέξεις πώς να χειριστείς την οποιαδήποτε ένταση και την οποιαδήποτε πρόκληση.
»Είναι εύκολο να κλιμακώσεις και είναι εύκολο να βρεθούν συγκεντρωμένες δυνάμεις σε κάποιο σημείο. Δεν πρέπει να φτάσουμε εκεί», σχολίασε.























































