ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Εβραίοι, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Υπουργείο Εξωτερικών,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον βανδαλισμό του εβραϊκού μνημείου στο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καταδικάζει το υπουργείο Εξωτερικών τονίζοντας πως δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανοχή σε τέτοιες παράνομες και ανήθικες ενέργειες.
«Η ελληνική πολιτεία και κοινωνία απορρίπτουν ανεπιφύλακτα κάθε πράξη ρατσισμού, μισαλλοδοξίας και αντισημιτισμού οπουδήποτε και αν εκδηλώνεται», σημειώνεται.
Αναλυτικά, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει απερίφραστα τη βεβήλωση, με ναζιστικά σύμβολα, μέσα στο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του μνημείου που είναι αφιερωμένο στο παλαιό εβραϊκό νεκροταφείο της Θεσσαλονίκης.
«Η ελληνική πολιτεία και κοινωνία απορρίπτουν ανεπιφύλακτα κάθε πράξη ρατσισμού, μισαλλοδοξίας και αντισημιτισμού οπουδήποτε και αν εκδηλώνεται.
»Πολύ περισσότερο όταν αυτό συμβαίνει σε μια πόλη που θρήνησε 50.000 μέλη της ιστορικής εβραϊκής της κοινότητας, συμπατριώτες μας που έπεσαν θύματα κατά το Ολοκαύτωμα επί ναζισμού, απλώς επειδή ήταν Εβραίοι», αναφέρει η ανακοίνωση.
«Καμία ανοχή δεν μπορεί να υπάρξει σε τέτοιες παράνομες και ανήθικες ενέργειες», καταλήγει.























































