Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αγωγή Βαξεβάνη κατά Μητσοτάκη για τα 10 εκατ. Ρώσου ολιγάρχη

Αγωγή Βαξεβάνη κατά Μητσοτάκη για τα 10 εκατ. Ρώσου ολιγάρχη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αγωγή κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη καταθέτει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, αναφορικά με όσα του καταλόγισε ο πρωθυπουργός, στη συνέντευξή του στον Αnt1, για εμπλοκή «στη ροή 10 εκατομμυρίων δολαρίων από Ρώσο ολιγάρχη προς ελληνικό κέντρο».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το documentonews.gr ο Κ. Βαξεβάνης δηλώνει ότι καμία δικαστική απόφαση στις ΗΠΑ δεν εμπλέκει το όνομα του σε τέτοιου είδους υπόθεση προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Μητσοτάκης ή θα αποδείξει αυτά που λέει ή θα καταδικαστεί ως κοινός συκοφάντης που είχαμε την ατυχία να είναι πρωθυπουργός».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης του Κυριάκου Μητσοτάκη, την οποία απέστειλε το Μέγαρο Μαξίμου στους κυβερνητικούς συντάκτες, ο πρωθυπουργός δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «ο κ. Βαξεβάνης είναι αυτός ο οποίος, το 2016, σε απόφαση αμερικανικού δικαστηρίου εμπλέκεται στη ροή 10 εκατ. δολαρίων από Ρώσο ολιγάρχη προς ελληνικό κέντρο, με σκοπό τη δημιουργία τηλεοπτικού δικτύου εκπομπών στην Ελλάδα.

»Ήταν ο δημοσιογραφικός υπεύθυνος αυτής της πρωτοβουλίας. Αυτά είναι δεδομένα και δεν αμφισβητούνται».

Σημειώνεται ότι το documentonews.gr αναφέρει ότι σε επικοινωνία που είχε με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για να απαντήσει επισήμως ποια είναι η εν λόγω απόφαση, ο Γ. Οικονόμου δήλωσε ότι δεν θυμόταν αν η απόφαση είναι «το 2016 ή το 2017» προσθέτοντας ότι θα κάνει τα ανάλογα τηλεφωνήματα για να ενημερωθεί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»

Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο

Τσίπρας από Πάτρα: Η κυβέρνηση καταρρέει και το γνωρίζουν και οι ίδιοι – Όλη η ομιλία

Στεγαστικό: Τα έξι νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης

Ο Αλβανός «δημοσιογράφος» Αρτάν Χότζα κατηγόρησε την Ελλάδα ότι προστατεύει το οργανωμένο έγκλημα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...