Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Απαράδεκτη η παρουσία μαχητών του Αζόφ στην ελληνική Βουλή

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Απαράδεκτη η παρουσία μαχητών του Αζόφ στην ελληνική Βουλή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μάντζος «αδειάσε» τον πρόεδρο της Βουλής Κ. Τασούλα για τις εξηγήσεις που έδωσε για την «απαράδεκτη παρουσία» μαχητών από το τάγμα Αζόφ στην ελληνική Βουλή, ενώ γενικότερα χαρακτήρισε «αδιανόητη προχειρότητα» τον τρόπο που χειρίζεται η κυβέρνηση ύψιστης σημασίας ζητήματα.

Η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Δημήτρη Μάντζου για τις εξηγήσεις που δόθηκαν από τον πρόεδρο της Βουλής έγινε το απόγευμα της Πέμπτης και είναι η εξής:

«Η παράταξη μας από την αρχή στάθηκε στο πλευρό του λαού της Ουκρανίας, απέναντι στην παράνομη ρωσική εισβολή και στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, που συγκλονισμένοι παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες.

»Ανάλογα βιώματα άλλωστε έχει και ο ελληνικός λαός μετά την τραγωδία της εισβολής του Αττίλα στην Κύπρο, κάτι που όφειλε να αναγνωρίσει ο κ. Ζελένσκι.

»Καλωσορίσαμε σήμερα την παρουσία του Προέδρου της Ουκρανίας στο ελληνικό κοινοβούλιο.

»Όμως, η ομιλία στρατιωτών και μάλιστα ενταγμένων στο τάγμα Αζόφ είναι απαράδεκτη και υπογραμμίζει την αδιανόητη προχειρότητα με την οποία χειρίζεται η κυβέρνηση ύψιστης σημασίας ζητήματα.

»Οι εξηγήσεις, που δόθηκαν από τον Πρόεδρο της Βουλής, δεν είναι επαρκείς».

Τι είπε ο Κ. Τασούλας:

Νωρίτερα ό Κ. Τασούλας είχε δηλώσει, μιλώντας με δημοσιογράφους μετά από την Διάσκεψη των προέδρων στη Βουλή, ότι δεν πρέπει να αμαυρωθεί η μεγάλη εικόνα μιας ιστορικής στιγμής, όπως ότι ένας ηγέτης μιας εμπόλεμης χώρας απευθύνθηκε στην Ελληνική Βουλή.

Όπως είπε, το σημαντικό ιστορικό γεγονός είναι ότι ο Ζελένσκι αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα του, στην ελληνική βοήθεια και την ομογένεια.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, εξήγησε ότι έμαθαν για την βιντεοσκοπημένη εμφάνιση των μαχητών λίγα λεπτά πριν την ομιλία του Ουκρανού προέδρου, χωρίς να γνωρίζουν όμως το περιεχόμενο της παρέμβασής τους.

Ο ίδιος χαρακτήρισε ως «αχρείαστη και άστοχη», την εμφάνιση των δύο μαχητών, υπογράμμισε όμως ότι πρέπει να μείνουμε στην μεγάλη εικόνα, η οποία είναι η εμφάνιση του Ζελένσκι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: Ο Ζελένσκι φέρει ευθύνη για τον πόλεμο – Δεν πολεμάς έναν γίγαντα

Νίκος Ανδρουλάκης: Ηγετικός ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ στην καθιέρωση της 9ης Φεβρουαρίου ως Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας

ΠΑΣΟΚ: Αναστολή κομματικής ιδιότητας η «ποινή» για την Κατερίνα Μπατζελή

Η Τουρκία συνδυάζει διπλωματία με στρατιωτικό ρόλο στην Αφρική για να διευρύνει το αποτύπωμά της καθώς η Δύση αποχωρεί

Τραμπ: Ο Ζελένσκι και ο Μπάιντεν φταίνε για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...