ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η παρούσα Βουλή μπορεί και έχει υποχρέωση να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας» σημείωσε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Σπύρος Λυκούδης, σε συνέντευξη στο πρωινό του MEGA.
«Η Βουλή έχει υποχρέωση να συμβάλλει μέσα από συνεννοήσεις να εκλέξει Πρόεδρο. Οι 180 βουλευτές αν υπάρξουν συνεννοήσεις μπορεί να βρεθούν», πρόσθεσε, ενώ δεν παρέλειψε να διευκρινίσει ότι στις επίμαχες συνεννοήσεις συμπεριλαμβάνει και το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, καθώς «είναι σοβαρά κόμματα και μπορεί να επανατοποθετηθούν στο ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας».
Αναφορικά με τα σενάρια που κυοφορούνται τις τελευταίες ημέρες για συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ σε έναν ευρύ κυβερνητικό συνασπισμό με στόχο τη διαπραγμάτευση για το χρέος, ο κ. Λυκούδης σημείωσε ότι εδώ και καιρό έχει ταχθεί υπέρ ενός τέτοιου σεναρίου. «Τα προβλήματα της χώρας είναι τόσο μεγάλα που ένα κόμμα μόνο του δεν μπορεί να καταφέρει βήματα εξόδου από την κρίση».























































