ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγορά Ακινήτων, Ακίνητα, Αντικειμενικές Αξίες, Υπουργείο Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δίμηνη παράταση στην προθεσμία που εκπνέει στις 31 Ιανουαρίου για την οριστική σύνταξη των συμβολαίων μεταβίβασης ακινήτων με τις παλαιές αντικειμενικές αξίες, ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.
Ειδικότερα, σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο υπουργός, σχολιάζοντας το θέμα με το αδιαχώρητο σε εφορίες και συμβολαιογραφεία για τις εκκρεμούσες αιτήσεις μεταβιβάσεων, είπε ότι «έχουμε γρήγορα ανακλαστικά».
Και πρόσθεσε πως «έχει δημιουργηθεί θέμα, και για αυτό για όσους έκαναν αίτηση μέχρι τέλους του έτους δίνουμε μια δίμηνη παράταση».
Παράλληλα, σημείωσε ότι πρέπει να εφαρμοστεί και το νέο πλαίσιο για τις αντικειμενικές αξίες, καθώς με βάση αυτές αναμένονται σημαντικά και απαραίτητα έσοδα για το Δημόσιο.
Οπότε, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία με τις εκκρεμότητες σχετικά με τις αιτήσεις του προηγούμενου έτους, θα πρέπει να μπει η αγορά στη νέα αυτή φάση.























































