Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανδρουλάκης: Θα πάρω όσες αποφάσεις χρειάζονται για ένα χρήσιμο ΠΑΣΟΚ

Ανδρουλάκης: Θα πάρω όσες αποφάσεις χρειάζονται για ένα χρήσιμο ΠΑΣΟΚ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Αν μου δώσετε τη δυνατότητα να ηγηθώ, να είστε σίγουροι ότι δεν θα μετρήσω ποτέ το πολιτικό κόστος. Θα πάρω όσες αποφάσεις χρειάζονται για να έχουμε ένα μεγάλο, χρήσιμο ΠΑΣΟΚ, που θα κάνει ξανά τον ήλιο της εθνικής αξιοπρέπειας και της κοινωνικής δικαιοσύνης να ανατείλει ξανά στην Ελλάδα», τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στην ομιλία του σε φίλους και μέλη της παράταξης στο Αγρίνιο.

«Αυτό σας καλώ να χτίσουμε. 5 και 12 Δεκεμβρίου θα είναι μόνο η αρχή, γιατί το τέλος αυτής της πορείας θα είναι οι επόμενες βουλευτικές εκλογές.

»Αν κάνουμε αυτά που πρέπει, να είστε σίγουροι ότι δεν θα μας λένε με ποιους θα πάτε δεξιά κι αριστερά, αλλά θα λέμε εμείς ποιος θα έρθει να ακολουθήσει τη Δημοκρατική Παράταξη στη νέα πορεία της αλλαγής», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Παράλληλα, απηύθυνε στους πολίτες κάλεσμα «σε έναν νικηφόρο αγώνα», προσθέτοντας «έχουμε την ευκαιρία να χτίσουμε μαζί το κόμμα μας από την αρχή.

»Ψυχωμένα, με πίστη και αγάπη για τις ιδέες και τις θέσεις μας, για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, γιατί ή πολιτική δεν είναι επάγγελμα δεκαετιών, είναι καθημερινό λειτούργημα.

»Αυτό πρέπει να αποδείξουμε στον ελληνικό λαό για να έρθει η νεολαία μέσα στο κόμμα μας».

«Δεσμεύομαι και εδώ από το Αγρίνιο ότι δεν θα σας απογοητεύσω και θα κάνω ό,τι μπορώ.

»Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, η παράταξη να είναι μεγάλη και πρωταγωνίστρια», είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ανδρουλάκης στέλνει την Μπατζελή στο πειθαρχικό – Ο Δούκας αντιδρά

Ο Νίκος Τσάφος υπερασπίστηκε τη φιλοπατρία του – Το θέμα είναι αν πείθει

ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι πιθανό η Νέα Δημοκρατία να έχει χακάρει το σάιτ και τα social media του ΠΑΣΟΚ»

Δημοσκόπηση Interview: Συνεχίζεται η πτώση και για ΝΔ και για ΠΑΣΟΚ – Δεύτερο κόμμα η Πλεύση Ελευθερίας

Οι «κόκκινοι» συνεχίζουν τη διάλυση της δημοκρατικής παράταξης: Ο Φάμελλος πρότεινε «κοινό μέτωπο» με το 1% της Νέας Αριστεράς και το ΠΑΣΟΚ – Ο Ανδρουλάκης απάντησε «όχι»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Τι είναι ο αριστερός εθνικισμός ή σοσιαλπατριωτισμός
Leftist Nationalism (ή αριστερός εθνικισμός) είναι μια πολιτική ιδεολογία που συνδυάζει τον εθνικισμό με αριστερές,...