ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Handelsblatt, επιστρατεύοντας το δίκτυο των ανταποκριτών της, αναλύει πώς βλέπει ο υπόλοιπος κόσμος τους Γερμανούς υποψήφιους για την Καγκελαρία στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.
Η Ξένια Κουναλάκη, συντάκτρια εξωτερικής πολιτικής και ειδικός σε θέματα που αφορούν τη Γερμανία για την Καθημερινή, θεωρεί πως ο Σολτς θα έχει καλύτερη απήχηση στους Έλληνες σε σύγκριση με τον Λάσετ.
«Οι Σοσιαλδημοκράτες θεωρούνταν πάντα φιλικότεροι προς τους Έλληνες, από ό,τι οι Χριστιανοδημοκράτες».
Ο Σολτς τοποθετήθηκε από την αρχή υπέρ μιας κοινοτικοποίησης των χρεών και «κατά της τιμωρητικής πολιτικής του προκατόχου του, Σόιμπλε, απέναντι στον ηδονιστικό Νότο», λέει η Κουναλάκη.
Για τον λόγο αυτό η ίδια θεωρεί, πως «θα είναι συμπαθέστερος στους Έλληνες σε σχέση με τον Άρμιν Λάσετ (CDU), ο οποίος, ως διάδοχος της Μέρκελ, αντιμετωπίζεται με καχυποψία».























































