ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εβραίοι, Θάνος Πλεύρης, Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, Υπουργείο Υγείας,

















































Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
Αγροτική εξέγερση στις Βρυξέλλες - Οργισμένοι αγρότες πολιόρκησαν το Ευρωκοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συγγνώμη ζήτησε ο Θάνος Πλεύρης από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδας μετά την ανακοίνωση με την οποία στηλίτευε παλαιότερες δηλώσεις του νυν υπουργού Υγείας για το Άουσβιτς κατηγορώντας τον για αντισημιτισμό.
Ο Θάνος Πλεύρης τονίζει πως σέβεται τα θύματα του Ολοκαυτώματος και είναι αντίθετος με κάθε μορφή αντισημιτισμού, ενώ επισημαίνει ότι οι δηλώσεις του αυτές έγιναν από την πλευρά του ως δικηγόρου υπεράσπισης του πατέρα του Κωνσταντίνου Πλεύρη.
«Ο σεβασμός μου στα θύματα του Ολοκαυτώματος των Εβραίων είναι απόλυτος και είμαι αντίθετος σε κάθε μορφή αντισημιτισμού.
»Το έχω δείξει με πολλές δημόσιες τοποθετήσεις μου με τρόπου που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.
»Οι ενστάσεις του ΚΙΣ στο πρόσωπό μου λόγω της αγόρευσής μου ως δικηγόρου υπεράσπισης του πατέρα μου, με το οποίο διαφωνώ πλήρως είναι κατανοητές.
»Ουδέποτε, πάντως, θέλησα να προσβάλω τον εβραϊκό λαό και ζητώ συγγνώμη εάν το έπραξα.
»Είμαι βέβαιος ότι με τη δράση μου ως υπουργός Υγείας θα άρω και την παραμικρή επιφύλαξη σε όσους αμφισβητούν τον σεβασμό μου στο Ολοκαύτωμα των Εβραίων και θα διαπιστώσουν ότι σε καμία περίπτωση δεν διέπομαι από αντισημιτικά αισθήματα».























































