ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
Αγροτική εξέγερση στις Βρυξέλλες - Οργισμένοι αγρότες πολιόρκησαν το Ευρωκοινοβούλιο
Ο «Κίμων» γαλανόλευκος - Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα ισχυροποιείται για να προστατεύει, να αποτρέπει, να εγγυάται - Ο «Κίμων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη είχε το πρωί της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα για βοήθεια με την αποστολή δύο Canadair CL-415 που συνέβαλαν στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.
Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για την απώλεια των τεσσάρων ανθρώπινων ζωών και τη θλίψη του για τις καταστροφές, τόνισε ότι η Ελλάδα πάντα βρίσκεται και θα βρίσκεται στο πλευρό της Κύπρου και επανέλαβε τη διάθεσή του να συνδράμει αν χρειάζεται κάτι περισσότερο για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πυρκαγιάς.























































