Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ερντογάν έστειλε επιστολή στη Σακελλαροπούλου για την 25η Μαρτίου

Ο Ερντογάν έστειλε επιστολή στη Σακελλαροπούλου για την 25η Μαρτίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αντιφατική τακτική ακολουθεί για ακόμη μια φορά η Τουρκία προς τη χώρα μας. Από τη μια προκαλεί με υπερπτήσεις και παράτυπες navtex και από την άλλη ο Ερντογάν απέστειλε επιστολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Εκφράζω τις καλύτερες ευχές μου για την ευημερία και την ευτυχία της Εξοχότητάς σας και του Ελληνικού λαού και εύχομαι οι σχέσεις μεταξύ των δυο χωρών μας να αναπτυχθούν σε κάθε τομέα μέσω του διαλόγου και της συνεργασίας», έγραφε χαρακτηριστικά η επιστολή του Τούρκου προέδρου.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ο Τούρκος Πρόεδρος μας στέλνει μήνυμα για την 25η Μαρτίου.

-Το έκανε φέτος, μ’ αφορμή τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση, απευθυνόμενος πρωτίστως στην ΠτΔ και… δευτερευόντως στον ελληνικό λαό.

-Μίλησε και για διάλογο… αν και οι Τουρκικές προκλήσεις συνεχίζονται σε καθημερινή βάση. Με υπερπτήσεις, παραβιάσεις και… παράτυπες navtex!

Μπορεί η Άγκυρα να φόρεσε το καλό της προσωπείο στο παρά 5 της Συνόδου Κορυφής, όμως οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν της έδωσαν «λευκή επιταγή».

«Όπως καθιστά σαφές το κείμενο συμπερασμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, χάρη στη συστηματική προσπάθεια του Πρωθυπουργού το ζήτημα των σχέσεων με την Τουρκία αποτελεί πλέον ευρωτουρκικό ζήτημα.

»Με αυτοπεποίθηση, ενεργό εξωτερική πολιτική και ισχυρές συμμαχίες, η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει να προασπίζει τα εθνικά μας συμφέροντα», έγραψε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας στο twitter.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ σε κρίσιμο σημείο: Η Συρία στο επίκεντρο

Η Τουρκία παίζει με τη φωτιά στη Συρία – Η ελληνική απάντηση

Σοβαρά πλήγματα στα τουρκικά σχέδια κατοχής στη Συρία

Γιατί η Τουρκία στράφηκε κατά του Ισραήλ; Μια Τουρκάλα φοιτήτρια στην Ιερουσαλήμ εξηγεί

Συρία: Η μαχήτρια των YPJ, Ντεστάν Ροζάτ, έπεσε μάρτυρας στην αντίσταση του Φράγματος Τισχρίν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...