ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανοίξει το λιανεμπόριο στις 29 Μαρτίου με τα δεδομένα που καταγράφονται μέχρι στιγμής στο μέτωπο της πανδημίας, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, τονίζοντας ότι πρωτεύοντα ρόλο διαδραματίζει η δημόσια Υγεία.
Ο κ. Πέτσας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επεσήμανε ακόμη πως εφόσον καταστεί αναγκαίο, η κυβέρνηση θα προχωρήσει και με επιπλέον επιτάξεις κλινικών, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι αυτή είναι μια διαδικασία που έχει κόστος.
Ταυτόχρονα, σημείωσε ότι υπάρχει ενδεχόμενο το Πάσχα τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα, ενώ δεν απέκλεισε δεν την πιθανότητα να επιταρε4πέι και η μετακίνηση από νομό σε νομό.
Ευχήθηκε τέλος, αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή, να είναι το τελευταίο lockdown.
Υπενθυμίζεται ότι χθές τα επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν ήταν 1.707, οι νέοι θάνατοι ασθενών ήταν 69, ενώ ο αριθμός των διασωληνωμένων ήταν 681.























































