ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Μανιάτης, Γιώργος Φλωρίδης, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα σενάρια δημιουργίας νέου φορέα, που ούτως ή άλλως έχουν φουντώσει τις τελευταίες εβδομάδες, τροφοδότησε με την παρέμβασή του στο Mega ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Εκεί όπου ουσιαστικά μίλησε για το τεράστιο κενό που αφήνει ο τρόπος με τον οποίο πολιτεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για την αδυναμία του Κινήματος Αλλαγής να εκφράσει τον χώρο του προοδευτικού Κέντρου και της μεταρρυθμιστικής Κεντροαριστεράς.
Ο κ. Βενιζέλος κατά καιρούς έχει γίνει αποδέκτης προτάσεων για τη δημιουργία κεντρώου κόμματος, ωστόσο έως τώρα δεν έχει αποδεχτεί την πρό(σ)κληση, γράφουν τα «Παραπολιτικά».
Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διάφορα στελέχη προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ έχουν αναπτύξει αισθητή κινητικότητα, παρακολουθώντας με ενδιαφέρον και τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων.
Ο Γιώργος Φλωρίδης, για παράδειγμα, έχει αρθρογραφήσει σχετικά, ενώ και ο Γιάννης Μανιάτης είναι από αυτούς που συμμετέχουν σε διάφορες συζητήσεις.
Συζητήσεις που μπορεί να έχουν αποτέλεσμα ή να επηρεαστούν αισθητά από τις διεργασίες που θα λάβουν χώρα στο Κίνημα Αλλαγής με την εκλογή ηγεσίας τον προσεχή Νοέμβριο.























































