ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Έφη Αχτσιόγλου, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

















































Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
Αγροτική εξέγερση στις Βρυξέλλες - Οργισμένοι αγρότες πολιόρκησαν το Ευρωκοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η πολιτική της κυβέρνησης είναι υφεσιακή» και «δεν πρέπει να συνεχιστεί και το 2021», πρέπει να υπάρξει μία «σοβαρή στροφή της οικονομικής πολιτικής», δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου στον ρ/σ «Realfm 97,8», υποστηρίζοντας πως όμως δεν θα αλλάξει γιατί είναι στρατηγική επιλογή της ΝΔ.
Η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, «βρίσκονται σε κατάσταση απόλυτου αδιεξόδου, καθώς δεν έχουν ρευστότητα και είναι καταχρεωμένες, αλλά η κυβέρνηση δεν υλοποιεί ένα σχέδιο ανακούφισης από τα χρέη και υποστήριξης της ρευστότητας».
Σημείωσε ότι απαιτείται «μετατροπή του συνόλου της επιστρεπτέας προκαταβολής σε μη επιστρεπτέα ενίσχυση -πάρα πολλές χώρες στην Ευρώπη το κάνουν- ,σχήμα ρύθμισης οφειλών με κούρεμα της βασικής οφειλής και κάλυψη, τουλάχιστον, των ασφαλιστικών εισφορών των εργαζομένων από το κράτος, για να μπορέσουν οι πληττόμενες επιχειρήσεις να διατηρήσουν το προσωπικό τους και να μην έχουμε νέο κύμα ανεργίας το 2021».
Σε σχέση με την πανδημία ανέφερε ότι η εικόνα της κυβέρνησης δείχνει ότι «έχει απόλυτη απώλεια ελέγχου στη διαχείριση της» και την κατηγόρησε ότι δεν ενίσχυσε το ΕΣΥ, δεν προχωρά σε δωρεάν μαζικά τεστ και ο εμβολιασμός προχωρά πάρα πολύ αργά.
«Ανακοινώνει άνοιγμα των σχολείων χωρίς συζήτηση με τους ειδικούς, δεν κάνει τίποτα για τους χώρους εργασίας που έχουν μετατραπεί σε υγειονομικές βόμβες, δεν έχει ένα συνολικό και οργανωμένο σχέδιο», είπε.























































